Stemmige buitenlamp

Dinsdag 06 februari 2024

De nieuwe buitenlamp die de Italiaanse kunstenaar en ontwerper Marcantonio voor Karman creŽerde, beweegt volgens het bedrijf mee met de stemming van de eigenaar.
Stemmige buitenlamp
Stemmige buitenlamp Stemmige buitenlamp

Karman’s nieuwe vloerlamp voor buiten heet Moony, een woordspeling voor de bolvorm van de diffuser en het aanpassingsvermogen van de positie dankzij de flexibele steel. Door deze flexibele arm kan de gebruiker de lamp aanpassen. Hij stijgt naar de hemel of buigt dichterbij. De beweegbare metalen steel is bedekt met een witte stoffen kous. Hij ondersteunt een ondoorzichtige witte PMMA bol die de LED-bron draagt. De betonnen halve bolvoet heeft twee hoogtes. 245 of 145 centimeter.

 

Moony is te zien op Light+Building, de internationale verlichtingsbeurs van 3 tot 8 maart in Frankfurt. De verlichting van de fabrikant wordt in België verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com
www.light-building.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #maoo, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia, #LB24

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden