Stemmige buitenlamp

Dinsdag 06 februari 2024

De nieuwe buitenlamp die de Italiaanse kunstenaar en ontwerper Marcantonio voor Karman creëerde, beweegt volgens het bedrijf mee met de stemming van de eigenaar.
Stemmige buitenlamp
Stemmige buitenlamp Stemmige buitenlamp

Karman’s nieuwe vloerlamp voor buiten heet Moony, een woordspeling voor de bolvorm van de diffuser en het aanpassingsvermogen van de positie dankzij de flexibele steel. Door deze flexibele arm kan de gebruiker de lamp aanpassen. Hij stijgt naar de hemel of buigt dichterbij. De beweegbare metalen steel is bedekt met een witte stoffen kous. Hij ondersteunt een ondoorzichtige witte PMMA bol die de LED-bron draagt. De betonnen halve bolvoet heeft twee hoogtes. 245 of 145 centimeter.

 

Moony is te zien op Light+Building, de internationale verlichtingsbeurs van 3 tot 8 maart in Frankfurt. De verlichting van de fabrikant wordt in België verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com
www.light-building.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #maoo, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia, #LB24

Gerelateerd nieuws
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden