Steengoed Mflor

Vrijdag 24 juni 2016

In de populaire, sterk groeiende markt van PVC-vloeren is Mflor naar eigen zeggen in Nederland nog steeds marktleider in het residentiële kanaal. Wat geeft het bedrijf als belangrijkste trends aan?
Steengoed Mflor
Steengoed Mflor Steengoed Mflor Steengoed Mflor Steengoed Mflor

In de residentiële of consumentenmarkt via de professionele woninginrichter groeien de omzetten en daarbij nemen houtdessins (met name eiken, grenen en vuren) het grootste deel voor hun rekening.

Kortgeleden liet het bedrijf uit Twello al weten dat de Parva Parquet, waarmee traditioneel parket te leggen is, van deze populariteit én de retro-trend profiteert. Voor Parva Parquet (Foto 4) is samen met het populaire steendessin Mflor Nuance (6 kleuren, 91,44 x 45,72 cm) een presentatiedisplay (Foto 5) beschikbaar.

Daarnaast neemt ook het aandeel van steen dessins (PVC tegels) steeds meer toe.
Vooral Mflor Estrich Stone en de vorig jaar geïntroduceerde Mflor Fonteyn (Foto 1 + 2) winnen daarom momenteel sterk aan populariteit. Door de natuurgetrouwe steendesssins, maar ook door de trend naar grotere afmetingen: Estrich Stone heeft een afmeting van 61 x 61 cm en Fonteyn zelfs van 91 x 91 cm. Ook voor deze beide populaire steendessins (Foto 3) is er een winkeldisplay.

 Links

www.mflor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stofferen, stoffering

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
Eén van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden