Steengoed Mflor

Vrijdag 24 juni 2016

In de populaire, sterk groeiende markt van PVC-vloeren is Mflor naar eigen zeggen in Nederland nog steeds marktleider in het residentiële kanaal. Wat geeft het bedrijf als belangrijkste trends aan?
Steengoed Mflor
Steengoed Mflor Steengoed Mflor Steengoed Mflor Steengoed Mflor

In de residentiële of consumentenmarkt via de professionele woninginrichter groeien de omzetten en daarbij nemen houtdessins (met name eiken, grenen en vuren) het grootste deel voor hun rekening.

Kortgeleden liet het bedrijf uit Twello al weten dat de Parva Parquet, waarmee traditioneel parket te leggen is, van deze populariteit én de retro-trend profiteert. Voor Parva Parquet (Foto 4) is samen met het populaire steendessin Mflor Nuance (6 kleuren, 91,44 x 45,72 cm) een presentatiedisplay (Foto 5) beschikbaar.

Daarnaast neemt ook het aandeel van steen dessins (PVC tegels) steeds meer toe.
Vooral Mflor Estrich Stone en de vorig jaar geïntroduceerde Mflor Fonteyn (Foto 1 + 2) winnen daarom momenteel sterk aan populariteit. Door de natuurgetrouwe steendesssins, maar ook door de trend naar grotere afmetingen: Estrich Stone heeft een afmeting van 61 x 61 cm en Fonteyn zelfs van 91 x 91 cm. Ook voor deze beide populaire steendessins (Foto 3) is er een winkeldisplay.

 Links

www.mflor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stofferen, stoffering

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden