Steengoed Mflor

Vrijdag 24 juni 2016

In de populaire, sterk groeiende markt van PVC-vloeren is Mflor naar eigen zeggen in Nederland nog steeds marktleider in het residentiële kanaal. Wat geeft het bedrijf als belangrijkste trends aan?
Steengoed Mflor
Steengoed Mflor Steengoed Mflor Steengoed Mflor Steengoed Mflor

In de residentiële of consumentenmarkt via de professionele woninginrichter groeien de omzetten en daarbij nemen houtdessins (met name eiken, grenen en vuren) het grootste deel voor hun rekening.

Kortgeleden liet het bedrijf uit Twello al weten dat de Parva Parquet, waarmee traditioneel parket te leggen is, van deze populariteit én de retro-trend profiteert. Voor Parva Parquet (Foto 4) is samen met het populaire steendessin Mflor Nuance (6 kleuren, 91,44 x 45,72 cm) een presentatiedisplay (Foto 5) beschikbaar.

Daarnaast neemt ook het aandeel van steen dessins (PVC tegels) steeds meer toe.
Vooral Mflor Estrich Stone en de vorig jaar geïntroduceerde Mflor Fonteyn (Foto 1 + 2) winnen daarom momenteel sterk aan populariteit. Door de natuurgetrouwe steendesssins, maar ook door de trend naar grotere afmetingen: Estrich Stone heeft een afmeting van 61 x 61 cm en Fonteyn zelfs van 91 x 91 cm. Ook voor deze beide populaire steendessins (Foto 3) is er een winkeldisplay.

 Links

www.mflor.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stofferen, stoffering

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder
Centralisatie Unilin voor klanten
Unilin Flooring Nederland is de organisatie achter de diverse vloerenactiviteiten van Unilin in Nederland, met sinds enige tijd een nieuw hoofdkantoor in eigen kantoor in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden