Showroom Your Floor in Nidum

Dinsdag 30 maart 2021

Groothandel Your Floor gaat zich vestigen in het Architectenlab van Nidum. In deze inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collectie vloeren van deze groothandel.
Showroom Your Floor in Nidum
Showroom Your Floor in Nidum

Nidum, Latijn voor nest, wordt een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Nidum is gevestigd in een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave (foto 2; Keijser & Co.), een voormalige kazerne waar niet alleen diverse showrooms maar ook restaurant Ovum en een boetiekhotel komen. Ook wordt het een locatie voor diverse evenementen en wisselende exposities. Het centrum wordt in 2021 geopend.

 

Initiatiefnemers zijn Aard Keijser en Lonneke van der Weijden van Keijser & Co., die het centrum steeds meer vorm geven. Het is mede opgezet voor professionals die een project willen inrichten, maar ook consumenten die inspiratie willen opdoen zijn van harte welkom.

 

De opening van de nieuwe showroom van Your Floor wordt nu gepland, zodra deze datum bekend is volgt er nadere informatie. Your Floor, dat in 2017 binnen Oss verhuisde, is een groothandel in verschillende type vloeren, wandbekleding en merken.

 

De in 2015 geïntroduceerde tafels lijken niet meer geleverd te worden, wat ook voor Tajima vinylvloeren (sinds 2016) geldt. Kortgeleden werd Your Floor partner voor Berry Alloc, maar het bedrijf levert ook Jangal (Koczwara), Gerflor, Meester, Par-Ky (Decospan), Tarkett, Woodlife en een huismerk. De eigenaren van Your Floor zijn Gerald Zwiers en Berry Klomp.

 Links

www.berryalloc.com
www.dessotarkett.nl
www.gerflor.nl
www.keijserenco.nl
www.koczwara-vertrieb.de
www.par-ky.com
www.tajima-europe.com
www.woodlife-flooring.com
www.yourfloor.nl
www.nidum.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, vloeren, yourfloor, #arsenaal, #berryalloc, #dessotarkett, #gerflor, #keijserenco, #koczwara, #nidum, #parky, #tajima, #tarkett, #woodlife, #yourfloor

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden