Berryalloc groter in Nederland

Dinsdag 30 maart 2021

Berryalloc Nederland heeft een groter sales team gekregen. Daarnaast heeft het nieuwe brandcorners in Eindhoven en Purmerend.
Berryalloc groter in Nederland
Berryalloc groter in Nederland Berryalloc groter in Nederland

Het Nederlands salesteam van Berryalloc is uitgebreid. Onder leiding van regional sales manager Nederland Yvonne Brok, telt het team nu vijf leden die elk hun eigen regio’s en verantwoordelijkheden hebben.


Recent toegevoegd zijn de nieuwe collega’s Ellis Vermeulen (foto 1, links) en Heleen Manussen. De laatste is met het gehele team te zien op foto 2 van links naar rechts: Hans van Kralingen, Heleen Manussen, Yvonne Brok, André Kerckhof en Iris Teurlinx. De enige die nog ontbreekt is Ann-Sophie Verbeke (foto 1, rechts).

Daarnaast zijn er dit jaar twee nieuwe Berryalloc-brandcorners geopend: Actielaminaat in Eindhoven en Planck in Purmerend (foto 3), die een deel van hun showrooms daarvoor ter beschikking hebben gesteld.


Stefan van Dommelen, eigenaar van Actielaminaat, heeft deze periode van gedwongen sluiting benut om samen met zijn team de hele showroom onder handen te nemen en installeerde dus ook de Berryalloc brand corner. Ook bij Planck in Purmerend is inmiddels een brand corner ingericht.


Berryalloc biedt high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren en wandpanelen voor residentiële en commerciële doeleinden. Het bedrijf is in België gebaseerd met filialen in Frankrijk en Noorwegen met een actief klantenbestand in over 45 landen en maakt deel uit van Beaulieu International Group (B.I.G.).Links

www.actielaminaat.nl
www.beaulieuflooringsolutions.com
www.berryalloc.com
www.bintg.com
www.planck.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, residentieel, hospitality, berry alloc, laminaat, houten vloeren, parket, rigid, planck, actielaminaat, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, personalia, #actielaminaat, #beaulieuflooringsolutions, #berryalloc, #bintg, #planck

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden