Schuin zitten en werken

Dinsdag 06 april 2021

Flexibele oplossingen voor de werkplek en elders op kantoor of in huis, dat is de belofte van de Bureaurama-collectie van de Italiaanse meubelfabrikant Magis.
Schuin zitten en werken
Schuin zitten en werken Schuin zitten en werken

Fabrikant Magis specialiseert zich in meubelen van metaal en dit materiaal wordt ook gebruikt voor de Bureaurama serie. De collectie is ontworpen door Jerszy Seymour en bestaat uit krukken, tafels en een boekenplank. Door de toevoeging van deze boekenplank is de collectie nu niet alleen geschikt voor een werkplek, maar een statement voor zowel op kantoor als thuis.

 

Alle Bureaurama meubelen hebben een kenmerkend schuin design, de boekenplank is verkrijgbaar in twee hoogtes. De staanders zijn geverfd in polyesterpoeder, de planken zijn gemaakt van staalplaat. De krukken en tafels zijn gemaakt van volledig recyclebaar, gelast aluminium en verkrijgbaar in verschillende hoogtes en vormen.

 

Alle producten worden geleverd in zwart met witte spetters. Daarnaast zijn de krukken verkrijgbaar in vier levendige kleuren. De verschillende meubels zijn natuurlijk bedoeld om met elkaar te combineren. De krukken en tafels zijn brandwerend en ook geschikt voor buitengebruik.Links

www.magisdesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, lounge, metaal, gietijzer, smeedijzer, aluminium, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #magis

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden