Schuin zitten en werken

Dinsdag 06 april 2021

Flexibele oplossingen voor de werkplek en elders op kantoor of in huis, dat is de belofte van de Bureaurama-collectie van de Italiaanse meubelfabrikant Magis.
Schuin zitten en werken
Schuin zitten en werken Schuin zitten en werken

Fabrikant Magis specialiseert zich in meubelen van metaal en dit materiaal wordt ook gebruikt voor de Bureaurama serie. De collectie is ontworpen door Jerszy Seymour en bestaat uit krukken, tafels en een boekenplank. Door de toevoeging van deze boekenplank is de collectie nu niet alleen geschikt voor een werkplek, maar een statement voor zowel op kantoor als thuis.

 

Alle Bureaurama meubelen hebben een kenmerkend schuin design, de boekenplank is verkrijgbaar in twee hoogtes. De staanders zijn geverfd in polyesterpoeder, de planken zijn gemaakt van staalplaat. De krukken en tafels zijn gemaakt van volledig recyclebaar, gelast aluminium en verkrijgbaar in verschillende hoogtes en vormen.

 

Alle producten worden geleverd in zwart met witte spetters. Daarnaast zijn de krukken verkrijgbaar in vier levendige kleuren. De verschillende meubels zijn natuurlijk bedoeld om met elkaar te combineren. De krukken en tafels zijn brandwerend en ook geschikt voor buitengebruik.Links

www.magisdesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, lounge, metaal, gietijzer, smeedijzer, aluminium, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #magis

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden