Schuin zitten en werken

Dinsdag 06 april 2021

Flexibele oplossingen voor de werkplek en elders op kantoor of in huis, dat is de belofte van de Bureaurama-collectie van de Italiaanse meubelfabrikant Magis.
Schuin zitten en werken
Schuin zitten en werken Schuin zitten en werken

Fabrikant Magis specialiseert zich in meubelen van metaal en dit materiaal wordt ook gebruikt voor de Bureaurama serie. De collectie is ontworpen door Jerszy Seymour en bestaat uit krukken, tafels en een boekenplank. Door de toevoeging van deze boekenplank is de collectie nu niet alleen geschikt voor een werkplek, maar een statement voor zowel op kantoor als thuis.

 

Alle Bureaurama meubelen hebben een kenmerkend schuin design, de boekenplank is verkrijgbaar in twee hoogtes. De staanders zijn geverfd in polyesterpoeder, de planken zijn gemaakt van staalplaat. De krukken en tafels zijn gemaakt van volledig recyclebaar, gelast aluminium en verkrijgbaar in verschillende hoogtes en vormen.

 

Alle producten worden geleverd in zwart met witte spetters. Daarnaast zijn de krukken verkrijgbaar in vier levendige kleuren. De verschillende meubels zijn natuurlijk bedoeld om met elkaar te combineren. De krukken en tafels zijn brandwerend en ook geschikt voor buitengebruik.Links

www.magisdesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, lounge, metaal, gietijzer, smeedijzer, aluminium, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #magis

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden