Pami naar Rotterdam

Donderdag 07 juli 2022

Pami ontwerpt al meer dan 60 jaar kantoorconcepten en realiseert werkomgevingen. Het bedrijf heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een bedrijfsruimte in Rotterdam.
Pami naar Rotterdam

Verschillende vastgoed bronnen melden dat Pami Nederland een huurovereenkomst gesloten heeft met M&V Handelsonderneming. De kantoorinrichter huurt 1.200 m² bedrijfsruimte in combinatie met 680 m² kantoorruimte en 55 m² entresol gelegen aan de Sonnemerestraat 3-5 te Rotterdam.

Pami
produceert in Pelt en heeft tot dusver een showroom in Pelt, Brussel en Luxemburg. De locatie in Rotterdam wordt een inspiration center en is bedoeld om de aanwezigheid op de Nederlandse markt verder te versterken.Links

www.pami-kantoorinrichting.nl
www.pami.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kantoor, project, bureau, buro, meubelen, thuiswerk, werkplek, bureau, verstelbaar, hoogte, zit/sta, zit sta, elektrisch, #pami

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden