Online trendlezing

Vrijdag 05 november 2021

Trendanalist Niek De Prest heeft de online trendlezing 'Times' georganiseerd, een presentatie van de 2022 trends, in samenwerking met de vakbeurzen Interieur Collectie Dagen (Incoda) en Trendz.
Online trendlezing
Online trendlezing Online trendlezing

De trendlezing is mede gebaseerd op inspirerende voorbeelden uit Milaan en Parijs en verschillende merken, projecten en designers komen aan bod.

Niek De Prest geeft een toelichting: 'Alleen een ingrijpende gebeurtenis kan ervoor zorgen dat mensen hun gedrag plots gaan veranderen. Ik noem een dergelijke gebeurtenis een wildcard. De pandemie is een mooi voorbeeld van zo’n wildcard. Ze heeft een behoorlijke invloed op onze manier van wonen en werken, maar wie trends analyseert weet dat een trend nooit zomaar uit het niets ontstaan. Denk maar aan thuiswerken. Echt nieuw is dat niet. De zogeheten digital nomads doen het al vele jaren. Ze werken waar en wanneer ze willen. Maar het bleef bij een niche tot de pandemie daar verandering in bracht. Vandaag zijn de meesten onder ons een soort digitale nomaden. Ook de vlucht naar het platteland is een mooi voorbeeld en zo zijn er nog heel veel andere. Op tijd deze trends begrijpen en er op inspelen, dat is de kunst en het geheime ingrediënt van wie succesvol is.'

De trends werden ook gepresenteerd op de afgelopen editie van de woningtextielbeurs Incoda. Met de collecties van onder andere Arte-Hookedonwalls, Berryalloc, Blend Window Fashion, BN Walls, Decoline, Elti Textiles, Gustav Gerster, Phenomena Agenturen – Donkersloot, TFD Floortile, Tim Raamdecoratie, Van Sand, Vivafloors en Vyva Fabrics.

 

Mascha de Bruin van Easyfairs: 'De inspiratie wilden we graag ook online delen na de trendlezing op Incoda. Niet alleen met onze community van Incoda, maar ook voor de achterban van onze inkoopbeurs Trendz. De livesessie van ons tweede webinar was een succes. Het was druk bezocht door verschillende key bezoekers en potentiële exposanten in de interieurbranche.'

 

De online trendlezing is voor iedereen hier terug te zien.Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.trendzvakbeurzen.nl
www.easyfairs.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, stylist, binnenhuisarchitect, interieurontwerp,ontwerp, textielbeurs, textielvakbeurs, accessoires, #interieurcollectiedagen, #easyfairs, #incoda, #trendz

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden