Elektrificatie voor Beso Table

Zaterdag 06 november 2021

Artifort breidt het onlangs gelanceerde Beso Table programma uit met acht nieuwe tafels voor samenwerken, conversatie, communicatie en teamwork. In deze grote vergadertafels kunnen elektrificatieoplossingen worden ge´ntegreerd.
Elektrificatie voor Beso Table

Hoogwaardige materialen en een verfijnde constructie zijn volgens Artifort het fundament van de Beso Table. Het ontwerp van de tafel, die al eerder geïntroduceerd werd, is volgens de fabrikant tegelijkertijd ingetogen en opvallend. De Beso Table programma bestaat uit rechthoekige en ronde tafels, met een ruime keuze aan afmetingen en afwerkingen.

 

Nu zijn bij de afwerkingen ook nieuwe elektrificatie oplossingen en kabel management gekomen. Deze voorzieningen voor netstroom, USB en HDMI kunnen naar keuze in het blad worden verwerkt. Kabels worden onder de tafel opgeborgen in een kabelnet.Links

www.artifort.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #artifort, #besotable

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden