Bestuurswisselingen VIIA

Donderdag 04 november 2021

De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) nam tijdens de ledenvergadering op vrijdag 22 oktober jongstleden in Eindhoven afscheid van Christel Janssen als voorzitter van de VIIA.
Bestuurswisselingen VIIA

Christel Janssen van The House of Furniture was bestuurslid van de VIIA sinds 2008, waarvan de laatste 6 jaar als voorzitter. Het stokje van het voorzitterschap wordt overgenomen door Marco Barbuio (BXB Interior Collections; Foto Twitter). Marco is sinds 2012 lid van de VIIA, waarvan de laatste jaren als bestuurslid.

Als nieuwe bestuursleden treden toe Renate van Velthoven (0031 Design), Gina Sanders (Caat Brands Agency/Yellowstone) en Bart Brugman (Bart Brugman). Feiko Toby (Feiko Toby agenturen) sinds 2015 bestuurslid, is verkozen voor een volgende periode van drie jaar. Christel Janssen, Anton van der Lande en Marc Reith treden af als bestuurders.


De VIIA is een vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche, zowel nationaal als internationaal. De VIIA behartigt de belangen van de aangesloten leden en biedt haar leden ook juridische, organisatorische, communicatieve en bemiddelende ondersteuning. VIIA biedt o.a. ondersteuning op het gebied van beoordeling agentuurovereenkomsten, arbeidsrecht, plagiaat/modelinbreuk, vastgoedrecht en meer juridische zaken waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen.Links

www.0031design.nl
www.bartbrugman.com
www.buitenmeubels.nl
www.bxbagenturen.nl
www.design-supply.com
www.feikotoby.nl
www.marcreith.nl
www.thehouseoffurniture.nl
www.viia.nu

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, vereniging, agent, importeur, bestuur, #0031design, #bartbrugman, #buitenmeubels, #bxbagenturen, #designsupply, #feikotoby, #marcreith, #thehouseoffurniture, #viia

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden