Meubelbeurs Brussel bijna van start

Donderdag 04 november 2021

Vanaf zondag 7 november gaat de Meubelbeurs Brussel van start in Brussels Expo. De beurs duurt dan tot en met 10 november.
Meubelbeurs Brussel bijna van start
Meubelbeurs Brussel bijna van start

Aanstaande zondag gaat de Meubelbeurs Brussel open. Het beursbezoek kan optimaal voorbereid worden via de website. Exposanten, sectoren en  aanbod; alles is hier te vinden. In de exposantenlijst kunnen favorieten gemarkeerd worden en zo een persoonlijke voorkeurlijst aanmaken. Dan is er meteen alle nodige informatie bij de hand om het beursbezoek vlot te laten verlopen. Ook is er een gedetailleerd plan per hal.

 

Om de zoektocht te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat fabrikanten de juiste klanten ontmoeten, zijn de exposanten zoals ingedeeld in overzichtelijke segmenten:

  • In City start het bezoek aan de meubelbeurs, waarbij de marktleiders van de Belgische meubelindustrie zich tonen in hal 5 en de sterke internationale merken in hal 3 en 4 staan.
  • Square (hal 3) geeft een overzicht van het betaalbare design
  • Fusion (hal 8) toont producten voor de landelijke en industriële sfeer
  • Holland à la Carte (tussen hal 8 en 9) heeft als rode draad het Nederlandse fabricaat
  • Brussels by Night (hal 6) toont de verschillende Belgische en buitenlandse fabrikanten met slaapconcepten.
  • Mozaïek (hal 9) toont prijsbewust meubilair
Kortom voor ieder wat wils, waarbij deze beurs wel ideaal is om breed te oriënteren. Voor de beurs gelden ook een aantal corona-maatregelen, die eveneens op de website staan vermeld.


Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden