Meubelbeurs Brussel bijna van start

Donderdag 04 november 2021

Vanaf zondag 7 november gaat de Meubelbeurs Brussel van start in Brussels Expo. De beurs duurt dan tot en met 10 november.
Meubelbeurs Brussel bijna van start
Meubelbeurs Brussel bijna van start

Aanstaande zondag gaat de Meubelbeurs Brussel open. Het beursbezoek kan optimaal voorbereid worden via de website. Exposanten, sectoren en  aanbod; alles is hier te vinden. In de exposantenlijst kunnen favorieten gemarkeerd worden en zo een persoonlijke voorkeurlijst aanmaken. Dan is er meteen alle nodige informatie bij de hand om het beursbezoek vlot te laten verlopen. Ook is er een gedetailleerd plan per hal.

 

Om de zoektocht te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat fabrikanten de juiste klanten ontmoeten, zijn de exposanten zoals ingedeeld in overzichtelijke segmenten:

  • In City start het bezoek aan de meubelbeurs, waarbij de marktleiders van de Belgische meubelindustrie zich tonen in hal 5 en de sterke internationale merken in hal 3 en 4 staan.
  • Square (hal 3) geeft een overzicht van het betaalbare design
  • Fusion (hal 8) toont producten voor de landelijke en industriële sfeer
  • Holland à la Carte (tussen hal 8 en 9) heeft als rode draad het Nederlandse fabricaat
  • Brussels by Night (hal 6) toont de verschillende Belgische en buitenlandse fabrikanten met slaapconcepten.
  • Mozaïek (hal 9) toont prijsbewust meubilair
Kortom voor ieder wat wils, waarbij deze beurs wel ideaal is om breed te oriënteren. Voor de beurs gelden ook een aantal corona-maatregelen, die eveneens op de website staan vermeld.


Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
Sterren op het Doek met ETC-exposant
Wellicht gezien, of toch gemist? Saskia Vugts, kunstenares en exposant van ETC Design Center nam afgelopen week deel aan Sterren op het Doek. In het tv-programma mocht Vugts op haar kenmerkende realistische manier een olieverfportret maken van gast Dionne Stax. - spoilers onderaan het artikel-
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden