Marmer als stof aan de wand

Donderdag 04 november 2021

Een nieuwe noviteit van marmelspecialist Decormarmi uit ItaliŽ is Texo. Deze wandbekleding, ontworpen door Enzo Berti, interpreteert marmer als een stof.
Marmer als stof aan de wand
Marmer als stof aan de wand Marmer als stof aan de wand

De naam komt van het Latijnse woord voor weven en Texo van Kreoo lijkt dan ook op een stof met een brede mazen, met strepen die over elkaar heen liggen om een ​​driedimensionale textuur te creëren. Het marmer heeft een pure en regelmatige textuur gemaakt van dunne loodrechte strepen, voor verticale bekledingen van woonkamers, badkamers of openbare ruimtes.

 

In zijn spel van gelaagdheid is Texo beschikbaar in zowel een combinatie van marmer (Bianco Carrara, Bianco del Re, Calacatta Carrara, Grigio Bardiglio Light, Nero Marquina, Persian Grey e Verde Ming) en in marmer gecombineerd met metaal: hier is er een breder decoratief effect, waarbij het spel van volle en lege ruimtes kan worden verfraaid door het inbrengen van een basis in goud, roze of donker brons effect.

 

De standaardmaat per module is 60x60 cm, met een dikte van 3 cm. Zowel grootte als dikte kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant, waardoor unieke composities kunnen worden gecreëerd, waarbij marmer wordt bevrijd van de statische vorm.Links

www.decormarmi.com
www.kreoo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, vloer, stoel, bank, marmer, tafel, kunst, beeld, open haard, trap, vazen, vaas, zwembaden, fontein, gevelmateriaal, badkamer, wandpaneel, wandbekleding, #decormarmi, #kreoo

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden