Olive Sprig kleur van 2022

Vrijdag 27 augustus 2021

Histor voorspelt een elegante, praktische en veelzijdige Kleur van het Jaar: Olive Sprig. Dit flexibele grijsgroen staat voor groei en de veerkracht van de natuur.
Olive Sprig kleur van 2022
Olive Sprig kleur van 2022 Olive Sprig kleur van 2022 Olive Sprig kleur van 2022

Olive Sprig (PPG1125-4; foto 1) is een natuurlijke kleur, die volgens Histor (PPG Industries) ook nog eens een positieve, uitstraling heeft. De fabrikant zegt dat het subtiele groen goed samen gaat met natuurlijke materialen, authentieke elementen en meubels met gebogen vormen.

 

Het flexibele grijsgroen (dat verwijst naar de olijftak als symbool voor vrede) staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is volgens Histor een ontspannende en verleidelijke kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor een organische levendigheid. Samen met de Histor-inspiratiepaletten Invaluable, Introspective en Inspired vormt het de basis voor persoonlijke kleurcombinaties.

 

Invaluable (foto 2) biedt rijke, gedurfde tinten voor diepte en warmte in elke ruimte. Door het 60-30-10-principe toe te passen – een hoofdkleur, een nuancekleur en een accentkleur – ontstaat volgens Histor een mooi evenwicht tussen muren, meubels en accessoires.

 

Palet Introspective (foto 3) wil het rustgevende effect van de trendkleur versterken met zachte pasteltinten.

 

Inspired straalt vrolijkheid en optimisme uit met fellere kleuren.Links

www.histor.nl
www.ppg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, woondecoratie, verf, behang, interieuraccessoire, wand, deco, home, verf & wand, kleur, paint, wandafwerking, schilder, verven, #histor, #PPG, #olivesprig, #kleurvanhetjaar

Gerelateerd nieuws
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder
Inspiratie op Incoda
De stemming tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) was op de tweede beursdag, maandag 13 september, opgetogen. De bezoekers en exposanten waren duidelijk blij dat het weer mogelijk was om elkaar in het echt te ontmoeten.
lees verder
 
Interieurcollectiedagen starten zondag
lees verder
Vintage vibe met behang
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Oasis. Een collectie met levendige dessins en eigentijdse kleuren die een vintage vibe geven aan de zo geliefde tropische trend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden