Nieuwe woning isoleren

Donderdag 22 september 2022

[Sponsored artikel] - Als je net een nieuw huis hebt aangeschaft is dit meteen het moment om je huis zo warm en comfortabel mogelijk te maken voor de komende seizoenen.
Nieuwe woning isoleren

Isoleren van je huis kun je natuurlijk op verschillende manieren doen. Heb je echter geen idee met welk materiaal je je woning goed kunt isoleren? In dit artikel zullen wij je hier namelijk meer over vertellen. Lees snel verder!
 
Voordelig isoleren
Om ervoor te zorgen dat je lekker warm in je woning kunt verblijven tijdens de warme dagen, is het belangrijk dat je huis voorzien is van goed isolatiemateriaal. Echter kunnen de prijzen van dit soort materiaal oplopen. Het is dan fijn als je isolatiemateriaal kunt aanschaffen waar niet alleen je portemonnee blij van wordt, maar ook nog eens van hoge kwaliteit is. Je kunt dan kijken naar isolatieplaten zoals EPS platen. EPS platen bestaan voor het grootste gedeelte uit lucht. Dit maakt dat de platen lekker licht zijn Doordat EPS-platen licht zijn kun je de platen voor verschillende doeleinden gebruiken. Als je van plan bent om de platen in het dak te plaatsen, dan is het goed om te weten dat je deze platen het beste aan buitenkant van het dak kunt plaatsen. Bij een dak met een helling kun je het het beste aan de binnenzijde plaatsen. Wil je dit materiaal voor de vloeren gebruiken? Dan kun je dit het beste tussen de kruipruimte doen. Mocht je daar niet genoeg ruimte hebben, dan kun je het ook aan de onderkant van de vloer bevestigen.

Veelzijdig isoleren
Een ander populair, maar zeer veelzijdig isolatiemateriaal zijn pir isolatieplaten. Dit materiaal is stevig, licht en het heeft ook nog eens een hoge isolatiewaarde. Het is wel goed om te weten dat pir isolatieplaten het beste voor de muren en vloeren kunt gebruiken. Daarnaast zijn de platen ook erg goed om te gebruiken op plekken in het huis waar het vochtig kan zijn. Mocht je dit materiaal ook voor het dak willen gebruiken, dan kun je dit het beste doen als je een plat dak hebt. Voordat je dit materiaal aanschaft is het goed om na te gaan welke pir isolatieplaten het beste voor jouw woning zijn.

Kortom, nu dat de koudere dagen eraan komen is het belangrijk dat je zo warm mogelijk in je huis kunt blijven. Als je een nieuwe woning hebt aangeschaft, dan is het goed om het huis van isolatiemateriaal te voorzien. Wil je je huis voordelig isoleren met platen van goede kwaliteit? Dan kun je EPS platen aanschaffen. WIl je een meer veelzijdig materiaal? Dan kun je in het assortiment van pir isolatieplaten kijken.


[Sponsored artikel]Links

www.jandeisolatieman.nl

Tags

Wonen, interieur, klus, verbouwing, bouw, bouwen, renovatie, renoveren, opknappen, project, aannemer, aannemerij, aannemersbedrijf, isoaltie, isoleren, iolatieplaat, isolatieplaten, isolatiepaneel, isolatiepanelen, isolatiewaarde, rockwool, isolatiedeken, isolatiemateriaal, rd-waarde, r-waarde, glaswol, steenwol, eps, pir, hardschuim, installeren, #isolatie, #isoleren, #jandeisolatieman

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden