Nieuwe site ETC Expo

Maandag 09 februari 2015

Vlak voor de start van de voorjaarsbeurs 'Meet the Masters of Interior' is afgelopen weekend de fraaie nieuwe website van ETC Expo in Culemborg 'live' gegaan.
Nieuwe site ETC Expo

De nieuwe site geeft een veel betere indruk van waar het centrum de afgelopen jaren naar toe is gegroeid: een chique en inspirerend centrum met producten uit het hoge middensegment tot hoger, met name in het modern-klassieke segment. Was het aanbod voorheen voornamelijk meubelen, de afgelopen jaren is vooral het aanbod in kwalitatief hoogstaande stoffen gegroeid. De recente komst van Loggere Wilpower onderstreept dat.

Het aanbod gaat inmiddels verder in het luxe welness-segment met zwembaden, tuinarchitectuur en -decoratie, tegels, keukens, maar ook verlichting en accessoires blijven onderdeel van het assortiment.

'Meet the Masters of Interior' loopt nog vandaag (maandag 9 februari) en morgen (dinsdag 10 februari) van 10:00-17:00 uur. Daarnaast is het centrum voor interieurprofessionals vrijwel iedere maandag (Trade Day) te bezoeken (zie ook www.etcexpo.nl/agenda/).Links

www.etcexpo.nl

Tags

meubelstof, meubelbekleding, bekleding, stof, leer, leder, ETC, ETC expo, Culemborg, interieur, meubel, decoratie, trade mart, showroom, behang, gordijn, bank, fauteuil, woontextiel, woningtextiel, woondecoratie, vloerbedekking, verlichting, verf, behang, interieuraccessoire, karpet, beurs, Meet the Masters of Interior.

Gerelateerd nieuws
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŽ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden