Nieuwe site ETC Expo

Maandag 09 februari 2015

Vlak voor de start van de voorjaarsbeurs 'Meet the Masters of Interior' is afgelopen weekend de fraaie nieuwe website van ETC Expo in Culemborg 'live' gegaan.
Nieuwe site ETC Expo

De nieuwe site geeft een veel betere indruk van waar het centrum de afgelopen jaren naar toe is gegroeid: een chique en inspirerend centrum met producten uit het hoge middensegment tot hoger, met name in het modern-klassieke segment. Was het aanbod voorheen voornamelijk meubelen, de afgelopen jaren is vooral het aanbod in kwalitatief hoogstaande stoffen gegroeid. De recente komst van Loggere Wilpower onderstreept dat.

Het aanbod gaat inmiddels verder in het luxe welness-segment met zwembaden, tuinarchitectuur en -decoratie, tegels, keukens, maar ook verlichting en accessoires blijven onderdeel van het assortiment.

'Meet the Masters of Interior' loopt nog vandaag (maandag 9 februari) en morgen (dinsdag 10 februari) van 10:00-17:00 uur. Daarnaast is het centrum voor interieurprofessionals vrijwel iedere maandag (Trade Day) te bezoeken (zie ook www.etcexpo.nl/agenda/).Links

www.etcexpo.nl

Tags

meubelstof, meubelbekleding, bekleding, stof, leer, leder, ETC, ETC expo, Culemborg, interieur, meubel, decoratie, trade mart, showroom, behang, gordijn, bank, fauteuil, woontextiel, woningtextiel, woondecoratie, vloerbedekking, verlichting, verf, behang, interieuraccessoire, karpet, beurs, Meet the Masters of Interior.

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
 
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
lees verder
Borek outdoor-nieuws op ETC
Het voorjaar is begonnen! Dat was twee weken terug al te zien bij het nieuws van Borek tijdens het ETC Design Experience in Culemborg.
lees verder
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden