Nieuwe site ETC Expo

Maandag 09 februari 2015

Vlak voor de start van de voorjaarsbeurs 'Meet the Masters of Interior' is afgelopen weekend de fraaie nieuwe website van ETC Expo in Culemborg 'live' gegaan.
Nieuwe site ETC Expo

De nieuwe site geeft een veel betere indruk van waar het centrum de afgelopen jaren naar toe is gegroeid: een chique en inspirerend centrum met producten uit het hoge middensegment tot hoger, met name in het modern-klassieke segment. Was het aanbod voorheen voornamelijk meubelen, de afgelopen jaren is vooral het aanbod in kwalitatief hoogstaande stoffen gegroeid. De recente komst van Loggere Wilpower onderstreept dat.

Het aanbod gaat inmiddels verder in het luxe welness-segment met zwembaden, tuinarchitectuur en -decoratie, tegels, keukens, maar ook verlichting en accessoires blijven onderdeel van het assortiment.

'Meet the Masters of Interior' loopt nog vandaag (maandag 9 februari) en morgen (dinsdag 10 februari) van 10:00-17:00 uur. Daarnaast is het centrum voor interieurprofessionals vrijwel iedere maandag (Trade Day) te bezoeken (zie ook www.etcexpo.nl/agenda/).Links

www.etcexpo.nl

Tags

meubelstof, meubelbekleding, bekleding, stof, leer, leder, ETC, ETC expo, Culemborg, interieur, meubel, decoratie, trade mart, showroom, behang, gordijn, bank, fauteuil, woontextiel, woningtextiel, woondecoratie, vloerbedekking, verlichting, verf, behang, interieuraccessoire, karpet, beurs, Meet the Masters of Interior.

Gerelateerd nieuws
 
Dekbed-Discounter in bed met De Arend
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Eerste stoel van Studio Henk
De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
lees verder
Nieuwe sterren bij Interfloor
Met Jupiter als aanvulling op de Project-SDN tapijtcollecties en de nieuwe Titan vinylcollectie heeft Interfloor flink wat nieuwe sterren aan het vloerenuniversum toegevoegd.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden