Nieuwe naam inkoopcentra Venlo

Woensdag 08 december 2021

Tica en Trends & Trade gaan verder onder één naam: Tica Trends & Trade, gevestigd in Venlo. Fashion Extras gaat verdre als Tica Concept Store.
Nieuwe naam inkoopcentra Venlo

De grote B2B inkoopcentra in Venlo gaan verder onder één naam. Tica en Trends & Trade heten voortaan: Tica Trends & Trade. Hierbij dient Trends & Trade als ‘ondertitel’ om de eerstvolgende jaren herkenbaar te blijven bij de grote groep ondernemers die sinds jaar en dag zijn inkopen in Venlo doet. Fashion Extras gaat verder als Tica Concept Store. Om de groei die Tica en Trends & Trade naar eigen zeggen de laatste jaren doormaakte online en buiten de grenzen van Nederland voort te zetten, is besloten verder te gaan als één merk met een vernieuwde uitstraling.

 

'Onze visie is dat iedereen onderscheidend kan zijn. Bij Tica Trends & Trade kopen winkeliers, stylisten, horecaondernemers en onder andere projectinrichters in de cash & carry’s waar ruim 300 merken hun collecties presenteren. Precies die items die voor hen onmisbaar zijn nemen ze per stuk mee, er is geen minimale afname. Stel dat hier op een dag 50 bloemisten inkopen, zij gaan aan het einde van de dag allemaal met een andere selectie artikelen door de kassa,' zegt commercieel directeur Rogier Uivel.

'Maar onze ambities rijken verder dan de cash & carry's waar we bekend mee zijn. Wij willen onze succesformule uitbreiden en daarvoor is verandering van spijs nodig.'

 

Vanaf januari wordt de nieuwste voorjaarstrend gepresenteerd en dat gaat gepaard met een feestelijk ontvangst van alle bezoekers op 3 en 4 januari op de locaties. Net als de vele trends de afgelopen jaren is deze trend door het eigen stylistenteam ontwikkeld en vastgelegd met producten uit de cash & carry. Dit keer geheel in het teken van de nieuwe uitstraling van Tica Trends & Trade. 'Geen doorsnee huis-, tuin- en keukentrend; des te meer een inspiratie voor ondernemers in de lifestylebranche die net als Tica Trends & Trade streven naar (nog) meer succes!'Links

www.tica.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, outdoor, buiten, tuin, kerstpakket, relatiegeschenk, valentijnsdag, pasen, feest, vaderdag, moederdag, beurs, evenement, show, bloem, woondecoratie, samenwerken, #tica, #trendsandtrade, #fashionextras, #venlo, #ticatrendandtrade

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden