Nieuwe exportleider Himolla

Woensdag 24 maart 2021

Markus Lutz is de nieuwe international sales director bij Himolla. De meubelfabrikant is er zeker van dat Lutz hun groeistrategie in de export zal ontwikkelen en succesvol zal uitvoeren.
Nieuwe exportleider Himolla

Markus Lutz neemt de functie over van Eric Thomas, die Himolla op eigen verzoek op 1 maart verliet. Tot zijn promotie werkte Lutz al zeven jaar bij de Duitse fabrikant. Hij was als exportmanager met veel succes verantwoordelijk voor de divisie Azië en Overzee.

 

Lutz heeft volgens de meubelfabrikant uit Taufkirchen/Vils uitgebreide ervaring met het internationale zakendoen en is goed in het omgaan met veeleisende klanten.Links

www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, bank, fauteuil, zitmeubel, stoel, personalia, #himolla, #exportleiter, #internationalsalesdirector, #salesdirector, #markuslutz, #promotie, #interieur, #meubilair

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden