Nieuwe directeur Easyfairs

Maandag 13 juni 2022

De internationale beursorganisator Easyfairs heeft een nieuwe baas van Easyfairs Nederland benoemd. Hij volgt Jeroen van Hooff op die naar de Jaarbeurs gaat.
Nieuwe directeur Easyfairs

Als internationale beursorganisator heeft Easyfairs Stefan Hutten (foto) benoemd tot nieuwe head of region van Easyfairs Nederland. Hutten (56) begint op 13 juni 2022 en volgt Jeroen van Hooff op die sinds 2017 aan het roer stond en op 1 juli als ceo bij de Jaarbeurs in Utrecht begint. Easyfairs organiseert jaarlijks in Nederland meer dan 60 beurzen en evenementen en is eigenaar van twee evenementenhallen in Gorinchem en Hardenberg.

De belangrijkste beurs voor de interieursector is vooral Incoda, ook de recent aangekondigde Future Lighting kan interessant worden. Decoratiebeurs Trendz toont tevens aanbod voor onze branche, maar deze beurs legt de afgelopen jaren het zwaartepunt meer op de bloemistensector.

Ceo en founder Eric Everard van Easyfairs: 'Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van Stefan. Met zijn jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan in onder meer de media en marketing consultancy business, is Stefan een zeer waardevolle aanvulling voor ons Easyfairs-team in Nederland. De combinatie van de functies die hij gehad heeft en zijn commerciële inzicht en creativiteit, geven ons het vertrouwen dat hij de juiste persoon is om Easyfairs Nederland te leiden naar verdere groei.'

Hutten vervulde eerder (senior)management posities bij onder andere VNU, Sanoma, Shared Stories Group en Audax. Hij is bedrijfskundige en volgde diverse postdoctorale opleidingen, onder meer aan Universiteit Nyenrode.

Stefan Hutten kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: 'Easyfairs is een prachtig bedrijf waar onder andere creatief ondernemerschap en resultaatgerichtheid centraal staan. Kenmerken die ik persoonlijk altijd erg belangrijk heb gevonden en eveneens terugvind in de bedrijfsfilosofie van Easyfairs.'
Links

www.easyfairsgroup.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.jaarbeurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, personalia, #easyfairsgroup, #evenementenhal, #interieurcollectiedagen, #incoda, #jaarbeurs, #trendz, #futurelighting

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden