Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang

Vrijdag 07 februari 2020

Elvang Denmark levert sinds 2003 duurzaam textiel gemaakt van alpacawol dat in Peru is vervaardigd. Het bedrijf heeft nu de voormalige ceo en mede-eigenaar van Kńhler, Jesper Holst Schmidt, als voorzitter van de raad van bestuur aangesteld.
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang

Kähler is een ruim 180 jaar jonge Deense leverancier van aardewerk servies en accessoires. Eigenaar Jesper Holst Schmidt (foto) ziet een enorm potentieel voor Elvang als merk, zowel in Scandinavië als op internationaal niveau, als een ethisch verantwoorde en duurzame onderneming. Elvang is een van de slechts twee Deense bedrijven die op het hoogste niveau gecertificeerd zijn door de World Fair Trade Organisation (WFTO).

Tina en Lasse Elvang, de twee mensen achter Elvang Denmark, zijn ongelooflijk blij met de komst Jesper Holst Schmidt. Met de ervaring die hij heeft opgedaan bij onder andere Kähler en glasfirma Holmegaard en zijn focus op innovatie en branding, verwachten ze dat hij kan helpen het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Elvang staat momenteel als exposant op de Ambiente in Frankfurt en wordt via Kolk en Kolk Agenturen in de Benelux vertegenwoordigd.Links

www.ambiente.messefrankfurt.com
www.elvang.net
www.holmegaard.com
www.kahlerdesign.com
www.kolkenkolk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, deken, plaid, alpaca, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, glaswerk, keramiek, verlichting, lamp, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, personalia, #ambiente, #elvang, #kolkenkolk, #holmegaard, #kahlerdesign, #kaehlerdesign

Gerelateerd nieuws
 
Geheime tip van Eikelenboom
lees verder
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Vescom ge´nspireerd door hout
Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn ge´nspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
lees verder
 
Light + Building uitgesteld!
lees verder
Veganistisch leer steeds populairder
Leer gemaakt van fruit en bomen lijkt steeds vaker toegepast te gaan worden. We hadden reeds ananas- en boomschorsleer, maar er is inmiddels ook appel- en mangoleer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden