Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang

Vrijdag 07 februari 2020

Elvang Denmark levert sinds 2003 duurzaam textiel gemaakt van alpacawol dat in Peru is vervaardigd. Het bedrijf heeft nu de voormalige ceo en mede-eigenaar van Kšhler, Jesper Holst Schmidt, als voorzitter van de raad van bestuur aangesteld.
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang

Kähler is een ruim 180 jaar jonge Deense leverancier van aardewerk servies en accessoires. Eigenaar Jesper Holst Schmidt (foto) ziet een enorm potentieel voor Elvang als merk, zowel in Scandinavië als op internationaal niveau, als een ethisch verantwoorde en duurzame onderneming. Elvang is een van de slechts twee Deense bedrijven die op het hoogste niveau gecertificeerd zijn door de World Fair Trade Organisation (WFTO).

Tina en Lasse Elvang, de twee mensen achter Elvang Denmark, zijn ongelooflijk blij met de komst Jesper Holst Schmidt. Met de ervaring die hij heeft opgedaan bij onder andere Kähler en glasfirma Holmegaard en zijn focus op innovatie en branding, verwachten ze dat hij kan helpen het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Elvang staat momenteel als exposant op de Ambiente in Frankfurt en wordt via Kolk en Kolk Agenturen in de Benelux vertegenwoordigd.Links

www.ambiente.messefrankfurt.com
www.elvang.net
www.holmegaard.com
www.kahlerdesign.com
www.kolkenkolk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, deken, plaid, alpaca, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, glaswerk, keramiek, verlichting, lamp, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, personalia, #ambiente, #elvang, #kolkenkolk, #holmegaard, #kahlerdesign, #kaehlerdesign

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden