Brede inspiratie voor Limited Edition

Maandag 10 februari 2020

Limited Edition komt dit voorjaar met een nieuwe karpettencollectie waarbij het bedrijf uit Moeskroen ge´nspireerd is door de aarde. Niet alleen alleen wat betreft kleuren, vormen en texturen, maar ook door het gebruik van organische materialen zoals wol of linnen.
Brede inspiratie voor Limited Edition
Brede inspiratie voor Limited Edition Brede inspiratie voor Limited Edition Brede inspiratie voor Limited Edition Brede inspiratie voor Limited Edition

Limited Edition (LE) was in januari aanwezig op vakbeurs IMM en is sinds eind vorig jaar ook een vaste standhouder in ETC Design Center Europe. Stoffen zoals wol of linnen hebben volgens de Belgische fabrikant een natuurlijke rijkdom en interessante kwaliteiten. Zij spelen dan ook een belangrijke rol in de nieuwe vloerkleden.

 

Palazzo (foto 1) is geïnspireerd door de weelderige luxe van een Venetiaans paleis. Het vloerkleed is gemaakt van wol en een speciaal garen dat is gemaakt van polyester en linnen. Het is volgens LE duur en zacht, met extra rijkdom. Ook in de rest van de collectie blijkt dat LE geinspireerd is door andere culturen. Zo is het dessin van Masai (foto 2) een moderne versie van een oud Afrikaans dessin. Ook Tonic Nomad (foto 3) heeft Afrika als inspiratie, dit getufte kleed is gemaakt van een zijde en wol mix met een subtiel geometrisch dessin. Artisan (foto 4) is een ander nieuw dessin in de handgetufte collectie, dat ook gemaakt is van een zijde en wol mix.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.immcologne.com
www.le.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, vloer, vloerbedekking, vloerkleden, karpet, indoor, outdoor, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #imm, #imm20, #imm2020, #immcologne, #Limitededitionrugs, #le

Gerelateerd nieuws
Verwoestende brand Moso
Bamboespecialist Moso International is vrijdagavond 21 februari getroffen door een verwoestende brand. Gaat de importeur dit overleven?
lees verder
Uitbreiding Estillon
Nog geen zeven jaar na de feestelijke opening van de nieuwe locatie en een uitbreiding eind 2016 is ondervloerspecialist Estillon alweer aan uitbreiding toe.
lees verder
Interfloor vernieuwt Dynamic Wood
De vinylvloerbedekking Dynamic Wood is volgens Interfloor al jaren een succesvolle en populaire collectie. Nu is deze vernieuwd met nieuwe houtdessins.
lees verder
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden