Designwerk op DWI

Maandag 10 februari 2020

Veel design is er te vinden op De Woonindustrie in Nieuwegein waar zondag 9 februari de voorjaar Vakbeurs gestart is. Met ook een nieuwe permanente showroom van Designwerk.
Designwerk op DWI
Designwerk op DWI Designwerk op DWI

Designwerk is een zitmeubellabel van Cotta uit Liechtenstein dat volgens agent BXB staat voor luxe, design, kwaliteit en comfort. Het label wordt voorzien van een gevarieerde en uitgebreide stoffen- en ledercollectie. Koudschuimvullingen zijn standaard en de rompen zijn gebouwd van massief beukenhout, vaak in combinatie met metalen frames.

Designwerk biedt een compleet concept aan met verschillende modellen, kleuren (van ingetogen tot uitgesproken), decoratie, hockers en accessoires. Per verkooppunt kan dit concept op maat worden gemaakt. Alles met het idee een beleving te creëren die een eindgebruiker ook thuis wil ervaren. De collectie en accessoires zullen overigens gedurende het jaar stap voor stap uitgebreid worden.

De beurs in Nieuwegein duurt tot en met woensdag 12 februari. Daarna is het centrum elke maandag geopend van 10-17 uur.Links

www.bxbagenturen.nl
www.cotta.li
www.designwerk.li
www.dewoonindustrie

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #bxbagenturen, #cotta, #designwerk, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden