Designwerk op DWI

Maandag 10 februari 2020

Veel design is er te vinden op De Woonindustrie in Nieuwegein waar zondag 9 februari de voorjaar Vakbeurs gestart is. Met ook een nieuwe permanente showroom van Designwerk.
Designwerk op DWI
Designwerk op DWI Designwerk op DWI

Designwerk is een zitmeubellabel van Cotta uit Liechtenstein dat volgens agent BXB staat voor luxe, design, kwaliteit en comfort. Het label wordt voorzien van een gevarieerde en uitgebreide stoffen- en ledercollectie. Koudschuimvullingen zijn standaard en de rompen zijn gebouwd van massief beukenhout, vaak in combinatie met metalen frames.

Designwerk biedt een compleet concept aan met verschillende modellen, kleuren (van ingetogen tot uitgesproken), decoratie, hockers en accessoires. Per verkooppunt kan dit concept op maat worden gemaakt. Alles met het idee een beleving te creëren die een eindgebruiker ook thuis wil ervaren. De collectie en accessoires zullen overigens gedurende het jaar stap voor stap uitgebreid worden.

De beurs in Nieuwegein duurt tot en met woensdag 12 februari. Daarna is het centrum elke maandag geopend van 10-17 uur.Links

www.bxbagenturen.nl
www.cotta.li
www.designwerk.li
www.dewoonindustrie

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #bxbagenturen, #cotta, #designwerk, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden