NIeuwe aandeelhouder Doehetbudget

Vrijdag 08 oktober 2021

Investeerder Committed Capital verwerft een meerderheidsbelang in Doehetbudget.nl, een online webshop voor maatwerk raamdecoratie. Met de nieuwe aandeelhouder wordt het bedrijf klaargestoomd voor Europese expansie.
NIeuwe aandeelhouder Doehetbudget

De drie verkopende eigenaren van Doehetbutget.nl behouden een minderheidsbelang. Marktlink Fusies & Overnames heeft hen bijgestaan in het verkoopproces en in Committed Capital een investeerder gevonden die de ontwikkelingsstrategie vorm zal geven.

 

Doehetbudget.nl is opgericht in 2011 door Richard Verbrugge. De webshop heeft een groot aanbod in hoge kwaliteit maatwerk raamdecoratie met in het assortiment onder andere jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, horren en shutters. De raamdecoratiespecialist heeft korte levertijden, door deels zelf te produceren en aan huis af te leveren. De onderneming heeft in totaal tien medewerkers en richtte zich de afgelopen jaren op groei door verbreding van het productaanbod.

 

Om het bedrijf voor te bereiden op verdere groei is recentelijk een nieuwe website gelanceerd en het bestelproces verder geoptimaliseerd. 'Internet als verkoopkanaal is ook voor maatwerk leading geworden. Tegelijkertijd zijn beleving, sfeer, weergave en uitstraling belangrijker dan ooit,' aldus Floris Rijke van Doehetbudget.nl. 'Met de nieuwe site, het bestelplatform en door het sluitende assortiment zijn we beter en sneller in staat tegemoet te komen aan de behoefte van onze klanten en genieten we klantenbinding door onze vakkennis, beleving, snelheid en service.'

 

Committed Capital richt zich op het ondersteunen van MKB-bedrijven bij groei en expansie. Het afzetgebied van Doehetbudget.nl bestaat momenteel uit Nederland en België. Albert van der Wal, partner bij Committed Capital: 'Doehetbudget.nl heeft in de afgelopen jaren een sterke positie verworven in haar marktsegment en staat bekend als expert op het gebied van raamdecoratie. Om het succes en de groei van de afgelopen jaren gecontroleerd te continueren, focussen we ons de komende jaren op uitbreiding van het productaanbod, toetreding tot nieuwe markten en verdere automatisering en professionalisering van de bedrijfsprocessen.'

 

Volgens overnamespecialist Tobie van der Leeden van Marktlink heeft Doehetbudget.nl met het aantrekken van Committed Capital de benodigde expertise aangetrokken om haar positie versneld te verstevigen: 'Naast kapitaal is de kennis en kunde van Committed Capital in het succesvol uitbouwen van organisaties een belangrijke reden geweest voor de transactie. Deze expertise kan worden gecombineerd met de kennis en expertise van de aandeelhouders op het gebied van raamdecoratie en de trends en ontwikkelingen in de Nederlandse markt. Zo kunnen beide partijen optimaal profiteren van de beoogde groei in de toekomst.'Links

www.doehetbudget.nl
www.marktlink.nl
www.committedcapital.nl

Tags

nieuws, interieur, raamdecoratie, online. Europees, investeerder, groei, aandeelhouders, overnamespecialist, MKB, klantenbinding, jaloezie, vouwgordijn, plissé, rolgordijn, overname, verkoop, koop, acquisitie, fusie, samenwerking, expansie, #doehetbudget, #committedcapital, #marktlink

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
Seifert marketingdirecteur Frankfurt
Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
lees verder
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden