Nieuw Dutch Design Beddinghouse

Dinsdag 10 mei 2022

Vanuit de liefde voor Nederlands Design komt Bedding House dit seizoen met een nieuwe bedtextiel collectie: Beddinghouse Dutch Design.
Nieuw Dutch Design Beddinghouse
Nieuw Dutch Design Beddinghouse Nieuw Dutch Design Beddinghouse

De design studio van Beddinghouse heeft een collectie ontworpen geïnspireerd door de rijke Dutch Design geschiedenis, gemengd met nieuwe ideeën en de laatste trends. Het resultaat volgens de bedmode-leverancier uit Lisse: prachtige dessins met elegante combinaties van structuren en vormen, een vleugje Nederlandse historie en een explosie van kleur. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen satijn, 220 tc. Hierdoor krijgen de overtrekken niet alleen een mooie glans, het zorgt er ook voor dat de kleurrijke dessins extra goed tot hun recht komen.

 

Naast dekbedovertrekken biedt de collectie ook een luxe kwaliteit hoeslakens. Deze zijn gemaakt van 95% katoen en 5% lycra, 230 gsm, wat zorgt voor een zeer stevig laken met een fijne stretch. Uniek aan de hoeslakens zijn de zogeheten 'top side labels'. Deze labels geven aan welke kant van het hoeslaken de bovenkant is, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe je het laken om je matras moet doen. Dit voorkomt draaien bij het opmaken van je bed. De verschillende maten hebben een eigen kleur top side label, zodat je makkelijk kan zien of je de juiste maat hebt voor het matras.

 

Beddinghouse Dutch Design heeft kwaliteit en duurzaamheid als belangrijke fundamenten. De gehele collectie voldoet daarom aan de strenge normen van het Gots-keurmerk (Global Organic Textile Standard). Dit betekent biologische textielproductie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze. Denk hierbij aan het uitsluiten van het gebruik van pesticiden, minder gebruik van water en energie, verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving. Bovendien gaan de dekbedovertrekken en hoeslakens door de hoge kwaliteit katoen lang mee, wat ook bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Ook bij het ontwerpen van de verpakking/bewaardoos is gelet op de impact op het milieu.

 

Deze nieuwe collectie is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar.Links

www.beddinghouse.com

Tags

nieuws, interieur, slapen, bedden, matrassen, dekbedovertrekken, kleurrijk, Dutchdesign, topsidelabel, kwaliteit, hoeslakens, katoen, gecertificeerd, duurzaamheid, lycra, laken, hoes, #beddinghouse, #dutchdesign, #gots

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
 
Slaapliedje van Lema Mobili
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden