Meubelcollectie Mart Visser

Dinsdag 08 september 2020

Mart Visser presenteert een eigen nieuwe eclectische meubelcollectie in zijn kantoor van 15 september tot 15 november 2020.
Meubelcollectie Mart Visser
Meubelcollectie Mart Visser Meubelcollectie Mart Visser Meubelcollectie Mart Visser Meubelcollectie Mart Visser

Onder het label Mart Visser Interior lanceert ontwerper en kunstenaar Mart Visser (foto 2) een eigen meubelcollectie. Er zijn direct meer dan vijftig strak vormgegeven meubels gepresenteerd met een diversiteit aan materialen en stoffen en is vanaf november 2020 verkrijgbaar. Deze meubelcollectie is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse meubelproducent Arocca - wellicht bekend van Dutsh en Lodsch - die de collectie door Asiades in Hong Kong laat produceren.

Voor de presentatie met de interieurcollectie is het kantoor van Mart Visser aan de Luchtvaartstraat 1A in Amsterdam getransformeerd tot een tijdelijke pop-up store van ruim 1.000 m². Hier is de collectie van 15 september tot en met 15 november 2020 avn maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur te bestellen. Overigens is hier ook is de nieuwste prêt-à-porter collectie verkrijgbaar en presenteert Mart zijn Artwork en Haute Couture winter 2020.


Mart Visser Interior bestaat uit stoelen, eetkamertafels, fauteuils, banken, poefs, zitelementen, salontafels, dressoirs, make-up tafels, writing desks en hotellobby objecten. De designs hebben een high-end uitstraling; eigentijds, expressief en vrouwelijk. Door een aantrekkelijke prijsstelling is de meubelcollectie voor een breed publiek toegankelijk, zo belooft de ontwerper.

De gestoffeerde meubels zijn voorzien van off-white bouclé geweven stoffen met grove garens (foto 3 rechts), zuiver mohair in dark aubergine, deep orange en light grey (foto 1 en foto 3 links). Aaibare en zachte materialen zorgen voor zitcomfort. Daarnaast zijn staal, (wengé) hout, gematteerd messing en brons belangrijke elementen van de collectie.

Mart Visser is al ruim 25 jaar als couturier actief. Met abstracte schilderijen, sculpturen en installaties geniet hij ook internationale bekendheid als kunstenaar. Met de eerdere introductie van karpetten en een collectie gordijnen en raamdecoratie zette hij al eerder een eerste stap richting interieur.Links

www.arocca.com
www.asiades.com
www.dutsh.nl
www.lodsh.com
www.martvisser-interior.nl
www.martvisser.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, stoel, tafel, poef, zitelement, salontafel, dressoirs, schrijftafel, make-up tafel, vloer, leggen, vloeren, karpet, kleed, vloerbedekking, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, stofferen, stoffering, stof, interieurstof, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, mart visser, haute couture, mode, design, #arocca, #asiades, #dutsh, #lodsh, #martvisserinterior, #martvisser

Gerelateerd nieuws
Artelux gaat voor Luxury Living
Het stadse hotelleven staat centraal in Luxury Living van Artelux, een aanvulling op de collectie van het merk van Hunter Douglas dochter Artex.
lees verder
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden