Data Proposte 2021

Maandag 07 september 2020

Na het uitstel van april naar september werd de 2020-editie van de internationale interieurstoffenvakbeurs Proposte gecanceld. Nu zijn de nieuwe data bekend gemaakt.
Data Proposte 2021

Half juli werd bekend dat Proposte in Cernobbio (Como) vanwege corona in 2020 - eerder al uitgesteld van eind april naar eind september - toch niet werd gehouden.

Nu is de 28ste editie van de gordijn- en meubelstoffenbeurs ingepland van 19-21 april 2021. Dat is weer direct na de Meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan zijn die de deuren op zondag 18 april sluit. Hierdoor kunnen internationale bezoekers de beurzen indien gewenst gemakkelijk combineren.
Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020, #proposte2021

Gerelateerd nieuws
Indiase warmte Designers Guild
Volgens de leverancier van interieurstoffen en wandbekleding Designers Guild vieren de nieuwe Minakari collecties de warmte van India.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden