Luxaflex introduceert Lightline

Maandag 09 mei 2022

Luxaflex lanceert met de Lightline Rolgordijnen een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie.
Luxaflex introduceert Lightline
Luxaflex introduceert Lightline Luxaflex introduceert Lightline Luxaflex introduceert Lightline

Het strakke en moderne ontwerp van deze nieuwe collectie Lightline rolgordijnen van Luxaflex biedt een inspirerend alternatief voor traditionele raambekleding. De samengestelde dessins en kleuren van Lightline rolgordijnen zijn opgedeeld in drie thema’s: Global, Nordic en Luxury Living:

- De Global Living dessins hebben een industriële look met monochrome details.

- De Nordic Living dessins zijn meer ingetogen interieur met zachte, door de natuur geïnspireerde kleuren en kleurovergangen.

- De Luxury Living dessins hebben op marmer geïnspireerde patronen en designdetails.

 

Een van de eigenschappen van deze nieuwe collectie zijn de lichteffecten die ontstaan wanneer het licht gedurende de dag verandert. Met deze collectie creëer je namelijk diffuus licht dat overdag en ’s nachts varieert. Afhankelijk van het dessin van het rolgordijn kan het licht subtiel of speels zijn, maar het is altijd zacht gefilterd.

 

Met dit product kun je mixen en matchen met diverse kleuren, waardoor het product precies naar wens kan worden samengesteld, passend bij iedere woonstijl. Combineer bijvoorbeeld twee kleuren in één rolgordijn. Voor elke variant wordt de ideale uitsnede van het patroon gemaakt.

 

De nieuwe collectie is ook een duurzame keuze. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van een nieuw, duurzaam geproduceerd materiaal: een mix van 35% polyester en 65% polypropyleen. Het materiaal is daarnaast bestand tegen vocht, warmte en zonlicht en is daardoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De rolgordijnen zijn ook heel praktisch in niet-vochtige ruimtes, aangezien je ze gemakkelijk kan schoonmaken met een vochtige spons.

 

De nieuwe collectie is ideaal voor fans van een slimme woning. De rolgordijnen zijn namelijk heel makkelijk met PowerView Automation te bedienen. Met behulp van een app of Pebble Remote worden de rolgordijnen op ieder gewenst moment automatisch gesloten, geopend of versneld. Dit kan ook op afstand, wanneer je niet thuis bent.Links

www.luxaflex.nl

Tags

nieuws, interieur, rolgordijnen, raamdecoratie. transparant, kleuren, diffuus, licht, variatie, mixenmatch, duurzaam, materiaal, vochtbestendig, lichtfiltering, domotica, #luxaflex, #lightline, #pebble, #powerview

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Zelf renoveren badkamer
Het zelf renoveren van de badkamer kan snel en zonder sloopwerk met Masq Revela XL.
lees verder
Materiaal met een missie
En van de uitgangspunten van Kendix is om steeds duurzamere producten te ontwikkelen. Vanuit dat streven presenteert het merk de gordijnstof Tana recycle, gemaakt van pre-consumer gerecyclede Pes-vezels.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden