Kreon's mini opbouwdownlight

Maandag 09 mei 2022

De Belgische verlichtingsproducent Kreon stelt Prologe 40 voor. Deze lamp is een mini opbouwdownlight die volgens het bedrijf zijn principes op het gebied van verlichting weerspiegelt: kwaliteit, design en architecturale integratie.
Kreon's mini opbouwdownlight

Prologe 40 van Kreon wordt gekenmerkt door zijn compacte vorm en herbergt een enkele of dubbele onzichtbare led-bron. De Kreon Prologe 40 armaturen kunnen worden uitgerust met professionele darklight-optieken met lumenpakketten tot 920 lm.

 

Ze worden afgewerkt in zwart voor een dramatisch contrast of puur wit om te verdwijnen in de omringende architectuur. Kreon prologe wil functioneel licht creëren door de discrete aanwezigheid van eenvoudige architecturale volumes in een compacte opbouwdoos.Links

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, dimmen, design, ontwerp, #kreon, #prologe40

Tags

www.kreon.com

Gerelateerd nieuws
Nieuw lid van Kreon prologe familie
Verlichtingsproducent Kreon stelt het nieuwste lid van de prologe familie voor, de Kreon Prologe 40 directional.
lees verder
 
Kreon introduceert Vektron
lees verder
Kreon pimpt design classic
Op de komende Light & Building zal het Belgische bedrijf Kreon, dat onlangs het Zwitserse Belux overnam, een redesigned kwart eeuw oud product tonen.
lees verder
Opnieuw nieuwe CEO Kreon
Het huwelijk tussen Marc Gillet en de Kreon Group was geen gelukkige. Na zijn aanstelling in augustus 2014 is het avontuur voor hem inmiddels al voorbij. Vorige maand is hij opgevolgd door een nieuwe man.
lees verder
Nieuwe CEO bij Kreon
Met ingang van 4 augustus is Marc Gillet (44) aangesteld als CEO van de Kreon Group. In de afgelopen twintig jaar was Gillet ondermeer werkzaam in verschillende managementfuncties bij Osram en Schréder Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden