Kreon introduceert Vektron

Donderdag 17 november 2022

Met Vektron heeft de divisie plafondsystemen van Kreon nu een eigen merknaam omdat de plafondsystemen van Kreon naast verlichtingsoplossingen ook klimaatbeheersing, ventilatie, akoestische isolatie en audiotechnologieën integreren.
Kreon introduceert Vektron

Schoonheid ontstaat niet door details toe te voegen, maar juist door ze te elimineren, aldus Kreon. Het bedrijf biedt een strak aanbod aan architecturale verlichting maar ook metalen plafondoplossingen. Omdat deze plafondelementen naast hun verlichtingsarmatuurfunctie steeds meer klimaatbeheersing, ventilatie, akoestische isolatie en audiotechnologieën integreren, krijgt Kreon's zuil voor plafondsystemen nu een eigen merknaam en heet het Vektron. Dit maakt van Kreon weer een puur verlichtingsmerk.

 

Vektron plafondspanten zijn kant-en-klare en eenvoudig te installeren verlaagde plafonds voor kantoorgebruik. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, elk met drie verschillende lay-outs, twee beschikbare kleuren en kunnen worden uitgerust met Kreon-armaturen. De Vektron 'plafondvlotten' waren in 2021 goed voor ongeveer 25% van de totale omzet van Kreon. Als onafhankelijk merk zal Vektron zich ook meer positioneren als leverancier van op maat gemaakte oplossingen voor elk project.

 

Ook als het gaat om de maatvoering van de metalen plafondtegels levert Vektron maatwerk. De tijd van plafondtegels van 60 cm bij 60 of 120 cm is definitief voorbij. Bovendien maken de oplossingen van Vektron een einde aan witte verlichtingsarmaturen die van een net iets andere tint wit blijken te zijn dan het ventilatierooster, airconditioning of ingebouwde speakers. Bij Vektron sluiten kleur en afwerking harmonieus en naadloos op elkaar aan.

 

Elk vlot in Vektron ceiling rafts (zie foto) is samengesteld uit clip-in tegels gemaakt van koudgewalst gegalvaniseerd staal. Elke tegel is geperforeerd (R1) en verkrijgbaar in witte of zwarte epoxy polyester poedercoating.

 Links

www.kreon.com

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, dimmen, design, plafond, plafondvlot, verlaagd plafond, systeemplafond, plafondspant, project, kantoor, akoestiek, akoestisch, #kreon, #vektron

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden