Interfloor vernieuwt Globe Project

Donderdag 17 november 2022

De komende weken wordt de in kleur vernieuwde Globe Project EconylŪ Yarn gelanceerd, volgens Interfloor de eerste en reeds jaren best verkochte Econyl tapijtcollectie van Nederland!
Interfloor vernieuwt Globe Project
Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project

De 100% geregenereerde en regenereerbare garens van het hoogwaardige Globe project tapijt leveren een aanzienlijke CO2-besparing op die samen met minder water- en landvervuiling helpen ons milieu en daarmee onze aarde - Globe - te beschermen.

 

Het vernieuwde  kleurenpalet bestaat uit zestien – uit drie subtiele kleurnuances – samengestelde kleuren. Pittige kleuren als goudgeel en aqua tot een veelvoud ingetogen beiges, greiges en antracieten.

 

De compacte gesneden pool van het Econyl Yarn garen, met een poolgewicht van ongeveer 1.300 gram per m2 heeft een uitstekende geluidsabsorptie, zéér hoge lichtechtheid, stevigheid en glans, zo stelt Interfloor verder.

 

De hoogwaardige door-en-door geverfde SDN garens zijn bleekmiddelbestendig en daardoor easy to clean omdat ze bestand zijn tegen agressieve reinigingsmiddelen. Samen met een uitstekende vlekweerstand en vuilbestendigheid zijn de SDN-projectkwaliteiten ook aanbevolen in de sector van de gezondheidszorg. De vloerbedekking is geschikt voor de meest intensieve en commerciële interieurtoepassingen. Van luxe gangen in hotels tot verzorgingscentra en van druk kantoor tot werkkamer aan huis.

 

Net als alle andere Interfloor tapijten is deze vloerbedekking kamerbreed op vier meter. Vanaf 50m² is deze kwaliteit ook verkrijgbaar in tapijttegels. Samen met andere Interfloor kwaliteiten die ook in tegels verkrijgbaar zijn kunnen prachtige combinaties gemaakt worden.Links

www.interfloor.nl

Tags

nieuws, interieur, tapijt, karpetten, kamerbreed, tapijttegels, rollen, garens, besparing, milieu, nieuw, collectie, kleuren, ingetogen, pittig, sdngarens, kleurnuances, mixen, samenstellen, commercieel, intensief, consument, #interfloor, #econyl, #globe, #sdngaren

Gerelateerd nieuws
Uitbreiding Willard
De afgelopen maanden heeft Gebrs. Willard ondanks de veranderende marktomstandigheden en teruglopende consumentenbestedingen op meerdere fronten uitgebreid.
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Royal Delft vloerkleden
The Wool Studio introduceert zeven prachtige vloerkleden op basis van iconische ontwerpen van Royal Delft. De eeuwenoude designs van Royal Delft zijn een inspiratie voor deze nieuwe collectie vloerkleden.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
Vernieuwing Heimtextil
Heimtextil 2024 gaat van start met aangepaste halstructuur en apart segment voor tapijten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden