Interfloor vernieuwt Globe Project

Donderdag 17 november 2022

De komende weken wordt de in kleur vernieuwde Globe Project Econylģ Yarn gelanceerd, volgens Interfloor de eerste en reeds jaren best verkochte Econyl tapijtcollectie van Nederland!
Interfloor vernieuwt Globe Project
Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project Interfloor vernieuwt Globe Project

De 100% geregenereerde en regenereerbare garens van het hoogwaardige Globe project tapijt leveren een aanzienlijke CO2-besparing op die samen met minder water- en landvervuiling helpen ons milieu en daarmee onze aarde - Globe - te beschermen.

 

Het vernieuwde  kleurenpalet bestaat uit zestien – uit drie subtiele kleurnuances – samengestelde kleuren. Pittige kleuren als goudgeel en aqua tot een veelvoud ingetogen beiges, greiges en antracieten.

 

De compacte gesneden pool van het Econyl Yarn garen, met een poolgewicht van ongeveer 1.300 gram per m2 heeft een uitstekende geluidsabsorptie, zéér hoge lichtechtheid, stevigheid en glans, zo stelt Interfloor verder.

 

De hoogwaardige door-en-door geverfde SDN garens zijn bleekmiddelbestendig en daardoor easy to clean omdat ze bestand zijn tegen agressieve reinigingsmiddelen. Samen met een uitstekende vlekweerstand en vuilbestendigheid zijn de SDN-projectkwaliteiten ook aanbevolen in de sector van de gezondheidszorg. De vloerbedekking is geschikt voor de meest intensieve en commerciële interieurtoepassingen. Van luxe gangen in hotels tot verzorgingscentra en van druk kantoor tot werkkamer aan huis.

 

Net als alle andere Interfloor tapijten is deze vloerbedekking kamerbreed op vier meter. Vanaf 50m² is deze kwaliteit ook verkrijgbaar in tapijttegels. Samen met andere Interfloor kwaliteiten die ook in tegels verkrijgbaar zijn kunnen prachtige combinaties gemaakt worden.Links

www.interfloor.nl

Tags

nieuws, interieur, tapijt, karpetten, kamerbreed, tapijttegels, rollen, garens, besparing, milieu, nieuw, collectie, kleuren, ingetogen, pittig, sdngarens, kleurnuances, mixen, samenstellen, commercieel, intensief, consument, #interfloor, #econyl, #globe, #sdngaren

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder
Verantwoorde vloerkleden
ITC's inzet voor duurzaamheid en 'beter design' heeft geleid tot een uniek en luxueus tapijtaanbod - het Haven-assortiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden