Bece introduceert nieuwe collectie

Maandag 09 mei 2022

De nieuwe collectie Bécé plissé- en dupligordijnen is vanaf nu verkrijgbaar! Ze zijn geschikt voor ieder raam en iedere ruimte in huis. De collectie bevat transparante tot dicht geweven stoffen.
Bece introduceert nieuwe collectie
Bece introduceert nieuwe collectie Bece introduceert nieuwe collectie Bece introduceert nieuwe collectie Bece introduceert nieuwe collectie Bece introduceert nieuwe collectie

Foto 1 t/m 3: Dupligordijnen - Foto 4 t/m 6: Plisségordijnen

 


Ontdek de unieke stoffen, fijnste structuren en laatste trendkleuren van de nieuwe collectie plisségordijnen en dupligordijnen van Bece®. De collectie van dit merk van B&C Raamdecoratie uit Nunspeet bevat veel luxe stoffen met een fijne structuur tot grof geweven stoffen. De kleuren variëren van fijne pastellen tot verschillende tinten zwart. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afwerkingen, montage-opties en bedieningen.

 
Een voordeel is dat alle duplistoffen vochtbestendig zijn en kunnen dus worden toegepast in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Ook staat duurzaamheid centraal. De collectie bevat een serie stoffen die voor 40% gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Meer dan de helft van de stoffen heeft de Cradle to Cradle Bronze-certificering. En bovendien hebben bijna alle stoffen het Oeko-Tex100 certificaat. Genoeg duurzame opties dus!

 
Met plissé- en dupligordijnen kan flink worden gevarieerd. Met de optie 'stofpakket vrij' kan het gordijn niet alleen van boven naar beneden bewegen maar ook andersom. Zo kunnen lichtinval en privacy gemakkelijk worden gecombineerd. Ook zijn ze geschikt voor de meest bijzondere ramen, van dakramen tot ronde en schuine ramen.Links

www.bece.nl
www.b-cinternational.com

Tags

nieuws, interieur, raamdecoratie, plissé, dupli, transparant, gordijnen, doorschijnend, duurzaam, cradletocradle, Pet-fles, vochtbestendig, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, pastelkleur, montage, #bece, #oekotex, #bencraamdecoratie, #bczonwering, #bcinternational

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Zelf renoveren badkamer
Het zelf renoveren van de badkamer kan snel en zonder sloopwerk met Masq Revela XL.
lees verder
Materiaal met een missie
Eén van de uitgangspunten van Kendix is om steeds duurzamere producten te ontwikkelen. Vanuit dat streven presenteert het merk de gordijnstof Tana recycle, gemaakt van pre-consumer gerecyclede Pes-vezels.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden