Nieuw lid van Kreon prologe familie

Vrijdag 14 april 2023

Verlichtingsproducent Kreon stelt het nieuwste lid van de prologe familie voor, de Kreon Prologe 40 directional.
Nieuw lid van Kreon prologe familie
Nieuw lid van Kreon prologe familie Nieuw lid van Kreon prologe familie

Kreon Prologe maakt al tientallen jaren deel uit van het Kreon assortiment. De verlichtingsproducent bracht oorspronkelijk een opbouwdownlight op de markt, als rechthoekige tegenhanger van kreon holon. In 2022 kwam hier nog Prologe 40 bij.

 

Met de lancering van Kreon Prologe 40 directional (foto 1) wordt kreon prologe beschikbaar voor wie houdt van vierkante vormen en rechte hoeken en ook de flexibiliteit wil van zijn cilindrische tweeling: Kreon Holon 40 directional. Kreon Prologe 40 directional biedt een waaier aan installatiemogelijkheden, waardoor hij volgens het bedrijf erg veelzijdig is. Opbouwmontage, inbouw in het plafond of montage op een 48V laagspanningsrailsysteem (foto 2), het is allemaal mogelijk.

 

Vorige maand heeft Kreon ook de Kreon Holon 60 serie gelanceerd, een nieuwe variant binnen de bekende cilindrische Kreon Holon familie. Nieuw in de kreon holon 60 serie is: Kreon Holon 60 deco (foto 3). Het matte acrylglas dat aan deze Kreon Holon 60 deco is toegevoegd, zorgt voor een zacht subtiel 360° halo-effect om diffuus omgevingslicht te verkrijgen in combinatie met duidelijke lichtniveaus op horizontale oppervlakken. Kreon Holon deco is verkrijgbaar als opbouw- of pendelarmatuur.Links

www.kreon.com

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, dimmen, design, ontwerp, #kreon, #kreonprologe, #kreonholon

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden