Leef over de volle lengte

Donderdag 02 november 2023

De gerennomeerde fabrikant van vloeren en akoestische panelen, Meisterwerke uit Rüthen-Meiste, introduceert een nieuwe laminaatvloer Meister Edition m8 in een XXL-formaat.
Leef over de volle lengte
Leef over de volle lengte Leef over de volle lengte

Al vele jaren behoort laminaat tot de populairste vloerbedekkingen, onder ander vanwege de robuustheid, de onderhoudsvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De lijst met voordelen wordt volgens Meisterwerke nu nog langer en breder, want Edition m8 staat voor laminaat in XXL-formaat.

 

Hoewel de korte plank van de nieuwe laminaatcollectie van Meister een compact formaat heeft (1288 x 328 mm), zijn de overgangen tussen de gelegde planken amper zichtbaar, waardoor de vloerbedekking er naadloos uitziet. Pas na 10 meter hoeft er een overgangsprofiel te worden geplaatst. Daardoor ontstaat in de lengterichting de indruk van oneindig lange planken. Vanwege deze fraaie eindeloze look ontvouwt Edition m8 zijn effect over de volle lengte, waardoor met name kleine ruimtes beduidend groter lijken. Bovendien zijn de planken met een breedte van 328 mm bijna dubbel zo breed als de meeste andere formaten korte planken in het assortiment. Juist door de combinatie van de eindeloze look in de lengte en de houtlook op de brede planken doet het laminaat Edition m8 heel natuurlijk aan.

 

Daarnaast geven het authentiek matte decoroppervlak en de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en voelbaar de indruk van een natuurgeoliede vloer van echt hout. Dat maakt dat de laminaatvloer ook op het tweede gezicht nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Zo ontstaat er in huis een natuurlijk welbehagen.

 

Dankzij hun opbouwhoogte van 8 mm, de gebruiksklasse 23 | 32 voor sterk belaste woonruimtes en gemiddeld belaste commerciële ruimtes, zoals kleine winkels en restaurants, en vier uur bestendigheid tegen water (AquaSafe-systeem), kan deze laminaatvloer in veel situaties probleemloos worden toegepast.

 

De geheel vernieuwde laminaatcollectie wordt op internationale vloerenvakbeurs Domotex 2024 gepresenteerd.Links

www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.heditex.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, laminaat. laminaatvloeren, formaten, lang, extra, naadloos, natuur, geolied, collectie, nieuw, hout, houtlook, aquasafe, waterbestendigheid, opbouwhoogte, kliksysteem, distributie, groothandel, authentiek, mat, #meister, #meisterwerke, #heditex

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
Coretec Essentials ook in badkamers
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden