Meubelbeurs Brussel 2023-3

Donderdag 02 november 2023

Het is nu echt bijna zover. De exposanten zijn er klaar voor, u ook? Meubelbeurs Brussel vindt plaats vanaf zondag 5 november tot en met woensdag 8 november. Opnieuw brengen we hier nieuws van enkele exposanten.
Meubelbeurs Brussel 2023-3
Meubelbeurs Brussel 2023-3 Meubelbeurs Brussel 2023-3

Deze week is het officieel geworden. Ultima Bedden (foto 1) uit Strijen (producent van ergonomische matrassen, boxsprings en kussens red.) en BeddingHouse uit Lisse (groothandel in bed- en badtextiel red.) gaan nu hun samenwerking verstevigen. Sinds een paar jaar is BeddingHouse al bijna de vaste leverancier van dekbedovertrekken en sierkussens voor het aankleden van de bedden op beurzen en op de stand van De Woonindustrie. Ronald Slooter (salesmanager van Ultima Bedden) en Willem Ligtenberg (vertegenwoordiger van Beddinghouse) hebben de zaak beklonken. Door deze samenwerking versterkt Ultima Bedden zijn presentatie met het textiel van BeddingHouse en kan dit bedrijf hun producten presenteren op echte bedden. Vanaf aanstaande zondag staan de bedrijven op Meubelbeurs Brussel, waar alle bedden aangekleed zijn door Shannon Daams met bedtextiel van Beddinghouse.

 

Sumisura (foto 2) heeft al tafels in de vorm van provincies en eilanden gemaakt. Het Nederlandse bedrijf maakt producten op maat, de enige limiet is de afmeting van de HPL-plaat. Hierbij heeft de klant de keuze uit ruim 250 HPL-uitvoeringen, metalen onderstellen in diverse designs en finishes zoals alle RAL-kleuren. De meest gevraagde maatwerktafels staan online in de configurator, om als inspiratie te dienen.

 

Vandenberghe maakt al zes generaties lang meubelen. Nog steeds wordt het bedrijf gekenmerkt door door traditioneel vakmanschap, lokale productie onder één dak en het gebruik van duurzaam eikenhout (met PEFC-keurmerk). Alle meubelen zijn voorzien van het HIB-label: Handmade in Belgium. De nieuwste loot aan de meubelstam is Robu, het merk voor tafels en stoelen. Hieronder valt onder meer de Taku stoel (foto 3). Het ergonomische design gaat gepaard met een technische illusie. De rondhouten arm en poot lijken gebogen, maar zijn gefreesd uit één stuk massief eikenhout. Robu is in januari 2023 opgezet voor verkoop via de reguliere meubelwinkels. De collectie bestaat uit massief eiken(salon)tafels, stoelen en banken. Ook hier behoort maatwerk tot de mogelijkheden.Links

www.robubelgium.be
www.mvw.be
www.beddinghouse.com
www.sumisura.nl
www.ultimabedden.nl

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb, #beddinghouse, #ultima, #sumisura, #vandeberghe

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden