Kleurentrends op Decosit

Donderdag 24 augustus 2023

Tijdens de Decosit in Brussel zal er begin september ook veel aandacht zijn voor trends, onder andere via een speciale presentatie over kleuren.
Kleurentrends op Decosit
Kleurentrends op Decosit

De prestigieuze locatie van Brussels Expo wordt Decosit de ontmoetingsplaats voor professionals van meubel- en decoratiestoffen op dinsdag 5 en woensdag 6 september.

 

Decosit brengt een beperkt aantal top-exposanten uit verschillende landen samen en biedt fabrikanten en kopers een unieke kans om persoonlijk contact te leggen. Mis de kans niet om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven te bekijken en een voorsprong te nemen in de branche!

 

Op dinsdag 5 september organiseert Decosit in samenwerking met Fedustria een Kleurentrendseminar. Tijdens deze lezing loodst Hilde Francq (foto) van Francq Color je door de interieurtrends voor Autumn/Winter 2024/2025.

 

Aan de hand van een inspirerende presentatie ontdek je de laatste trends gespot op Salone Del Mobile. Je ontdekt welke kleurencombinaties, materialen, vormen en patronen de consument de komende jaren zullen prikkelen.

 

Daarna zullen ontwerper Axel Enthoven en arts Frank Goes hun inzichten delen over hoe om te gaan met kleuren vanuit een economisch en medisch oogpunt tijdens een interactieve paneldiscussie, gemodereerd door Annik Vandercruyssen.

 

Dit evenement is Nederlandstalig en wordt gevolgd door een netwerkdiner bij Decosit. De toegang is gratis, registratie is wel nodig.Links

www.decosit.brussels
www.fedustria.be

Tags

nieuws, interieur, trend, kleur, interieurtrend, trendwatcher, buro, presentatie, netwerk, exposant, beurs, stoffen, stoffenbeurs, productie, belgie, economie, medisch, paneldiscussie, najaarscollectie, toonaangevend, branche, beursgebouw, #brusselsexpo, #fedustria, #decosit, #hildefrancq, #axelenthoven, #frankgoes

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Stille revolutie in horren
Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden