Langzaamaan meubelen

Donderdag 24 augustus 2023

Mindfulness, duurzaamheid en vertragen worden steeds belangrijker. Helemaal in het noorden, in Friesland, weten ze dat al jaren. Christien Starkenburg is de bezieler van Slowwood, een merk dat onze grote liefde voor hout deelt.
Langzaamaan meubelen
Langzaamaan meubelen Langzaamaan meubelen

De eerste inspiratie voor Slowwood komt van ideeën over eenvoud en de natuur. Elk stuk is gemaakt met liefde voor het materiaal en dankbaarheid voor de aarde. De ontwerpen zijn eenvoudig en elegant. Zu verdeelt het merk in België en Luxemburg.

 

De tafels waren de eerste onderdelen van de Slowwood collectie. De meest recente aanvullingen zijn Grut 8, Grut 9 en Grut 10. Zijn halfronde organische vorm en andere zachte designelementen vormt Grut 9 samen met de Grut 8 eettafel een nieuwe familie. Op de foto is de nieuwe afwerking in Monocoat Charcoal te zien. Deze wordt bereikt met een olie die in het massieve hout trekt.

 

In de Slowwood collectie zijn ook andere producten ondergebracht, zoals enkele kasten. Een voorbeeld hiervan is de luchtige familiekast Heech (foto 2). De meubels van het bedrijf zijn beschikbaar in massief es of eik, met de keuze uit vijf verschillende afwerkingen. Ook voor het frame van de tafels zijn verschillende kleuren uit de natuur mogelijk. Klanten kunnen ook voor elke NCS- of RAL-kleur kiezen (foto 3). Maatwerk mogelijk voor verschillende producten; want Slowwood werkt made to order.Links

www.z-u.be
www.slowwood.nl

Tags

nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, meubel, stoel, tafel, kast, #zu, #slowwood

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden