Klapstoel De Ligt

Woensdag 08 december 2021

Interesse in de klapstoel van de topverdedigers Matthijs de Ligt of Giorgio Chiellini? Het Italiaanse Seletti presenteert een samenwerking met de voetbalclub Juventus.
Klapstoel De Ligt
Klapstoel De Ligt Klapstoel De Ligt

Foto: Seletti x Juventus klapstoelen met van links naar rechts: Matthijs de Ligt, Paulo Dybala, Giorgio Chiellini en Wojciech Szczesny.

Seletti staat bekend staat om zijn popgeest en onconventionele samenwerkingen op verschillende gebieden van de hedendaagse levensstijl. Nu heeft het voor het eerst een samenwerking met een club uit de voetbalwereld: Juventus.
 
Seletti x Juventus is een project dat twee historische Italiaanse merken verenigt. Het begint met een collectie gebruiksvriendelijke en stevige klapstoelen versierd met het grafische patroon en logo van de club in een explosie van fluorescerende kleuren: Guiltless.
 
'Het is onze ambitie om ons te vestigen als een lifestyle-merk dat relevant kan zijn door middel van innovatieve initiatieven, zelfs buiten het veld,' zegt Andrea Bano, hoofd merchandising revenue bij Juventus. 'Deze samenwerking stelt Juventus in staat om in de interieursector te stappen, een nieuw terrein voor ons dat nog nooit eerder door andere clubs in de voetbalwereld op dit niveau is verkend. De overeenkomst met Seletti is gebaseerd op het delen van gemeenschappelijke waarden zoals een Italiaanse gevoeligheid, een internationale roeping en de bereidheid om altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan.'
 
'Ik had echt nooit gedacht dat ik met een voetbalteam een ​​meubelcollectie zou kunnen creëren!,' bevestigt Stefano Seletti, artistiek directeur van het gelijknamige bedrijf. 'Maar Seletti is eclectisch, rusteloos en staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het idee van de klapstoel komt voort uit het feit dat we precies hebben nagedacht over hoe je naar voetbal moet kijken: je waardeert een wedstrijd meer als je er in gezelschap naar kijkt, misschien terwijl je samen eet en drinkt. En het kan gebeuren dat we vrienden uitnodigen en extra zitplaatsen nodig hebben. De klapstoel kan een probleem als dit oplossen, en als het wordt gebrandmerkt met het logo en de kleuren van ons favoriete team, wordt alles leuker.'
 
De Seletti x Juventus is een stoel met een aluminium structuur - om lichtgewicht en weerstand te garanderen - en een gecapitonneerde zitting en rugleuning bedekt met gelakt PVC. Drie variaties zijn toegevoegd aan het grafische patroon in zwart en wit, de traditionele kleuren van Juventus, met een vleugje fluorescerende kleuren en een frisse en pop smaak: geel, roze en groen.
 
Juventus en Seletti richten zich daarom op een nieuwe merchandisingsector, niet alleen voor fans, maar voor al die liefhebbers van design. De collectie is verkrijgbaar in de Juventus-onlinewinkel, de Seletti-website en andere winkels.

Seletti wordt vertegenwoordigd door Van Mokum en House of Brands.Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.vanmokum.com
store.juventus.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, verlichting, licht, stoel, klapstoel, #seletti, #vanmokum, #houseforbrands, #juventus

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden