Klaar voor Light + Building

Maandag 26 februari 2024

Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
Klaar voor Light + Building

In de afgelopen maanden publiceerden we al over de verschillende elementen van Light+Building. Zoals de drie megatrends die de beursorganisatie herkent. Daarnaast heeft stijlbureau Bora.Herke.Palmisano ook drie thema’s uitgewerkt.

 

Op het Design Plaza in hal 3.1 kunnen bezoekers dagelijks trendpresentaties, discussies en rondleidingen van verschillende partners verwachten, evenals de Designplus Awards van Light + Building. Inmiddels zijn 33 designinzendingen genomineerd voor de Awards, de winnaars worden op 3 maart bekend gemaakt. Voor het eerst zal de IALD International Association of Lighting Designers te gast zijn op het podium en een dag organiseren met hoogwaardige inhoud.

 

Laten we niet vergeten dat vrijwel elke exposanten interessante noviteiten meeneemt naar de beurs. Eén hiervan is Schätti, in hal 3.1 Stand F40. Bij de verschillende modellen uit de nieuwe Glaris collectie straalt het licht vanuit een verborgen lichtbron via het ronde, licht conische lichtlichaam naar buiten. De printplaat en diffuser zijn niet zichtbaar en creëren zo heldere en donkere ronde vormen waardoor het licht direct en indirect kan uitstralen.

De LED-lamp is gemaakt van gepoedercoat metaal, waardoor het licht diffuus als oppervlak wordt gereflecteerd. De lichttemperatuur kan gekozen worden tussen 2700/3000/4000K of Tunable White. De Glaris wandlamp, ontworpen door Jörg Boner, is, net als alle Schätti lampen, gemaakt in Zwitserland. De wandlampen uit de Glaris serie zijn verkrijgbaar in twee verschillende diameters. Er zijn ook een hanglamp, tafellamo en vloerlamp beschikbaar met hetzelfde design.

 Links

www.light-building.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, duurzaamheid, connectiviteit, workandliving, technologie, digitaal, platform, evenementen, programma, rondleiding, shows, #lightbuilding, #messefrankfurt, #LB24

Gerelateerd nieuws
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder
Overname winkels Casa
Xenos neemt acht winkels van Casa over in Nederland. Xenos verkocht deze vestigingen vijf jaar geleden zelf aan Casa.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden