Jan Dossche jarig!

Woensdag 29 juni 2022

Vandaag is Jan Dossche, president US Floors International, jarig. Hij is 60 jaar jong geworden!
Jan Dossche jarig!

Jan Dossche (foto) is president van US Floors International, meer bekend als de fabrikant van de bekende rigid-core Coretec®-vloeren. US Floors was reeds onder leidng van Jan's broer Piet Dossche (zie beiden in het artikel over de introdutie van de Stone Ceratouch-collectie van Coretec) succesvol in de Verenigde Staten, toen het bedrijf begin 2016 onder leiding van Jan deze vloeren in Europa introduceerde, toen in samenwerking met Bosgoed (nu Intr). later zijn daar de grossiers Headlam, Dersimo en Yepp aan toegevoegd. In 2016 werd US Floors overgenomen door Shaw.

 

Vandaag is Jan Dossche, inmiddels een TV-persoonlijkheid in de branche :-) en kortgeleden nog presentator bij het event voor de presentatie van de Coretec XL-collectie, dus 60 jaar jong geworden.

Van harte gefeliciteerd Jan!Links

www.coretecfloors.com
www.dersimo.nl
www.intr.nl
www.headlam.nl
www.yepp.be

Tags

nieuws, interieur, vloeren, trapbekleding, trappen, trapsysteem, akoestiek, kurk, onderlaag, dempend, slijtlaag, ledverlichting, houtdessin, watervast, soundcore, authentiek, houtuitstraling, onderhoud, sponsoring, basketbal #coretec, #XLend, #usfloors, #filouoostende, #dersimo, #headlam, #intr, #yepp

Gerelateerd nieuws
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden