Wonderful Wallcoverings

Woensdag 29 juni 2022

In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
Wonderful Wallcoverings
Wonderful Wallcoverings Wonderful Wallcoverings

Muurbekleding met reliëf, verschillende texturen of gemaakt van echte stof: het kan allemaal. Herhalende patronen, neutrale touches of een volledig kunstwerk aanbrengen aan je muur: zet je ruimte volledig naar je hand. Ontdek in Wonderful Wallcoverings schitterende voorbeelden in de meest uiteenlopende stijlen. Dit boek bevat volgens uitgever Lannoo een hoop inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan, en unieke inzichten van interieurdesigners die gretig gebruik maken van muurbekleding en hun tips delen. Met een schat aan beelden en een uniek inzicht in muurbekledingsprojecten van gerenommeerde architecten wereldwijd.

 

Wonderful Wallcoverings

Laura May Todd | ISBN/EAN 978 94 014 8363 6 | Hardback | 256 blz. | € 49,99 | Engelstalig.

Het is hier direct bij de Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, artdeco, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #wonderfulwallcoverings, #lannoo

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
 
Jardin van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden