Incoda weer verplaatst

Vrijdag 06 november 2020

De Interieur Collectie Dagen 2020 was reeds verplaatst van half september 2020 naar eind januari 2021. Nu is de beurs opnieuw verschoven!
Incoda weer verplaatst

De komende editie van woningtextielbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem - die gepland stond op 31 januari, 1 en 2 februari 2021 - wordt verplaatst naar zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september 2021. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met exposanten besloten.

Incoda zou oorspronkelijk plaatsvinden in september 2020, maar werd door de eerste coronagolf verplaatst naar januari 2021. 'Wij merkten in de afgelopen periode dat steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de covid-19 ontwikkelingen. Om die reden hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar september 2021,' verklaart Head of Events Interior & Retail van organisator Easyfairs Mascha de Bruin.

Hoewel de Evenementenhal Gorinchem sinds september gecertificeerd aan alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen voldoet, zag De Bruin dat het sentiment om naar de vakbeurs te komen na de nieuwe maatregelen, gepresenteerd in de laatste persconferenties op 13 oktober en 3 november van de Nederlandse regering, snel verslechterde.

Het neveneffect van de groteske angstpolitiek die de Nederlandse regering voert, is voor Easyfairs dus opnieuw een gigantische economische schade, ondanks de investeringen in veiligheid die de beursorganisator reeds heeft gedaan. Hoewel het er op dit moment naar uitziet dat beurzen vanaf 19 november mogelijk weer door zouden mogen gaan, is de kans op afbreuk van de kwaliteit van Incoda in het huidige klimaat begin januari nog te groot, zo verklaart De Bruin de beslissing om Incoda te verschuiven naar september 2021.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden