Incoda weer verplaatst

Vrijdag 06 november 2020

De Interieur Collectie Dagen 2020 was reeds verplaatst van half september 2020 naar eind januari 2021. Nu is de beurs opnieuw verschoven!
Incoda weer verplaatst

De komende editie van woningtextielbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem - die gepland stond op 31 januari, 1 en 2 februari 2021 - wordt verplaatst naar zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september 2021. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met exposanten besloten.

Incoda zou oorspronkelijk plaatsvinden in september 2020, maar werd door de eerste coronagolf verplaatst naar januari 2021. 'Wij merkten in de afgelopen periode dat steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de covid-19 ontwikkelingen. Om die reden hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar september 2021,' verklaart Head of Events Interior & Retail van organisator Easyfairs Mascha de Bruin.

Hoewel de Evenementenhal Gorinchem sinds september gecertificeerd aan alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen voldoet, zag De Bruin dat het sentiment om naar de vakbeurs te komen na de nieuwe maatregelen, gepresenteerd in de laatste persconferenties op 13 oktober en 3 november van de Nederlandse regering, snel verslechterde.

Het neveneffect van de groteske angstpolitiek die de Nederlandse regering voert, is voor Easyfairs dus opnieuw een gigantische economische schade, ondanks de investeringen in veiligheid die de beursorganisator reeds heeft gedaan. Hoewel het er op dit moment naar uitziet dat beurzen vanaf 19 november mogelijk weer door zouden mogen gaan, is de kans op afbreuk van de kwaliteit van Incoda in het huidige klimaat begin januari nog te groot, zo verklaart De Bruin de beslissing om Incoda te verschuiven naar september 2021.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs

Gerelateerd nieuws
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
 
Couture op de vloer
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
 
Vloeibare vormen
lees verder
Cover New Ground thema Domotex
Cover New Ground is het hoofdthema van Domotex 2022 , dat van 13 tot 16 januari weer zijn deuren opent in Hannover.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden