HQ Kunstgras van Hamat

Zaterdag 17 april 2021

Hamat is vooral bekend van entreematten. Maar voor wie het nog niet weet met het voorjaar op komst: het bedrijf heeft ook een collectie kunstgras in het assortiment.
HQ Kunstgras van Hamat
HQ Kunstgras van Hamat HQ Kunstgras van Hamat

Lente! Tijd om lekker buiten in de tuin of op het balkon aan de slag te gaan. Maar niet iedereen heeft groene vingers of de tijd of zin om de tuin te onderhouden. HQ Kunstgras van Hamat is dan natuurlijk een uitkomst!

Kunstgras, ook wel grastapijt genoemd, is een mooi alternatief voor iemand die een groen gazon wil en niet teveel onderhoud. HQ kunstgras is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en groentinten. En dat laatste is niet zonder reden. Want wist je dat tuinen waar veel zonlicht op schijnt, je het beste een donkergroen kunstgras kunt adviseren? Zo schittert het gras niet in de ogen. En in tuinen die schaduwrijk zijn is een lichtere kleur groen geschikter.

Waarom zou je kunstgras adviseren? Kunstgras geeft gemak. Het is eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk, de grasmaaier kan in de schuur blijven staan en het gras is het hele jaar door mooi groen. Ook is kunstgras ideaal voor kinderen, het is veilig en de kids worden niet vies. Zelfs de huisdieren kunnen spelen op het kunstgras. Mocht de hond iets hebben laten lopen, kunstgras is gemakkelijk af te spoelen en krijgt geen gele vlekken. Hier is de gehele collectie te bekijken, op foto 3 is een schematisch overzicht te vinden.

Kunstgras is eenvoudig te installeren, zie deze pdf. Voor de installatie van kunstgras heb je ook zand en eventueel tape nodig. Zand zorgt voor stabiliteit, maar ook voor een hogere slijtweerstand. Afhankelijk van het gebruik is 5 tot 10 kilo zand per m² nodig. Al deze artikelen zijn ook bij Hamat te bestellen.

Hamat heeft naast een zeer uitgebreide collectie kokos, deur-, schoonloop- en entreematten, ook (natuur)tapijt, karpetten, lopers, trapmatten en PVC vloerbedekking.Links

www.hamat.com
www.hamat.com/category/kunstgras/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, zones, droogloopmat,vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kunstgras, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #kunstgras, #hq

Gerelateerd nieuws
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Forse uitbreiding schoonloopmatten
Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden