Houten vloer in de keuken

Zaterdag 23 september 2023

De Lindura duurzame houten vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt om te plaatsen in de keuken.
Houten vloer in de keuken
Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken

Kan een houten vloer ook in de keuken worden gelegd? Ja, dat kan zeker! Wanneer je een open keuken hebt, is het prachtig om de houten vloer door te leggen van de woonkamer naar de keuken. Dit oogt veel ruimer en bovendien wordt de ruimte meer één geheel. Een houten vloer voor de keuken is speciaal behandeld om als keukenvloer geplaatst te worden. Een mooi voorbeeld zijn de duurzame houten vloeren uit het Lindura-assortiment van Meister van Meisterwerke.

 

Geoliede en gelakte houten vloeren

Omdat er op een keukenvloer vaker water kan terecht komen, moet de houten vloeren goed zijn afgewerkt. Een laklaag is de beste waterbestendige afwerking en ook geoliede houten vloeren houden vocht en vlekken goed tegen.

 

De kasteelplanken uit de collectie HD 400 zijn op technisch gebied ver ontwikkeld en hebben zelfs een Aquastop-impregnering van de randen, wat ze tot 24 uur watervast en geschikt voor vochtige ruimtes maakt. Dat geeft nog meer zekerheid voor keuken en vloer, en maakt het zelfs mogelijk om ze ook als badkamervloer te gebruiken.

 

De natuurgeoliede vloerdelen uit de Weartec Nature-serie hebben ademende en vochtregulerende eigenschappen die zorgen voor een gezond leefklimaat. De innovatieve ultramatte lak zorgt voor vlekbestendigheid met antivingerafdruk-effect en een hoge bestendigheid tegen microkrassen en slijtage en geven de keuken een mooie natuurlijke look. Beide perfect voor de keuken!

 

Visgraat in de keuken

Naast de verschillende kamerbrede kasteelplank-formaten heeft Meister ook visgraatvloeren in acht kleuren. Prachtig als vloer bij verschillende keukenstijlen! De acht oppervlakken met ultramatte lak zijn een prachtige weerspiegeling van de visgraattrend in een duurzaam en hulpbronnen besparend houten-vloerconcept.

 

Meister vloeren worden in Nederland gedistribueerd door Heditex, die recent twee nieuwe vertegenwoordigers in dienst heeft. Zoals eerder vermeld heeft de groothandel op de vakbeurs Incoda een aparte stand voor Meister. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.meisterwerke.com
www.heditex.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, houtenvloeren, vochtregulerend, ademend, keuken, badkamer, visgraat, planken, kleuren, keukenstijl, impregnering, kasteelplanken, leefklimaat, gezond, ultramat, lak, olie, natuurgetrouw, look, design, collectie, #meister, #lindura, #meisterwerke, #heditex

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden