Hellochair opent in Delft

Woensdag 19 juli 2023

Eind dit jaar opent omnichannel speler Hellochair de deuren van een nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde showroom van het bedrijf.
Hellochair opent in Delft

In de winkels in Culemborg en Bussum zijn meer dan 300 stoelen van ruim 40 merken te vinden. Daarnaast verkoopt Hellochair er ook eettafels en sinds vorig jaar ook verlichting en vloerkleden. Online is het assortiment volgens het bedrijf nog veel uitgebreider.

 

Hellochair is ervan overtuigd dat Nederland behoefte heeft aan specialisme en persoonlijke benadering. Daarom is gekozen voor een derde winkel in Delft. Het bedrijf geeft gratis advies en denkt graag van A tot Z mee, van het onderhoud tot de vloerbescherming. Het bedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Heeft de bestelling onverhoopt een langere levertijd? Dan belt Hellochair meteen zelf. Is er iets misgegaan bij de montage? Dan stapt het team vaak zelf in de auto om de klant persoonlijk te helpen.

 

Medio oktober zal Hellochair de deuren van haar nieuwe winkel openen aan het Bastiaanplein in Delft bij het winkelgebied Zuidpoort. In de winkel van 500 m2 kunnen consumenten terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels. Er zijn nog vacatures, voor een storemanager of verkoopadviseur!Links

www.hellochair.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, stoel, fauteuil, eetkamer, eetkamerstoel, bank, meubelen, opening, winkel, #fonq, #hellochair

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden