Geweven kleden als behang

Woensdag 17 februari 2021

Muurbloem design studio lanceert de behangcollectie Bobijn, ge´nspireerd door de ambacht van het handweven. De collectie bestaat uit 20 opvallende ontwerpen die door hun samenspel van kleur, textuur en compositie volgens de studio zorgen voor een unieke verzachting en verdieping van de wanden als begrenzing van het interieur.
Geweven kleden als behang
Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang

Het onderwerp van Bobijn zijn handgeweven stoffen die Muurbloem Design Studio op verschillende manieren heeft gecombineerd tot spannende dessins. De handgeweven kleden zijn gemaakt door Tini Peels, de tante van creative director Gonnette Smits. Zij was handweefster en verkocht de werken in haar galerie Bobijn.

 

Het Muurbloem ontwerpteam wilde de ware aard van deze handweefsels te vangen in de behangontwerpen van de nieuwe collectie. Als eerbetoon aan Tini Peels en de familie van Smits zijn alle twintig ontwerpen vernoemd naar haar zussen, neefjes en nichtjes. Een collectie met een heel persoonlijk verhaal dus.Links

www.muurbloem.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, wandbekleding, behang, print, motief, handweven, design, #muurbloem, #bobijn

Gerelateerd nieuws
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder
Inspiratie op Incoda
De stemming tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) was op de tweede beursdag, maandag 13 september, opgetogen. De bezoekers en exposanten waren duidelijk blij dat het weer mogelijk was om elkaar in het echt te ontmoeten.
lees verder
 
Interieurcollectiedagen starten zondag
lees verder
Vintage vibe met behang
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Oasis. Een collectie met levendige dessins en eigentijdse kleuren die een vintage vibe geven aan de zo geliefde tropische trend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden