Geweven kleden als behang

Woensdag 17 februari 2021

Muurbloem design studio lanceert de behangcollectie Bobijn, geïnspireerd door de ambacht van het handweven. De collectie bestaat uit 20 opvallende ontwerpen die door hun samenspel van kleur, textuur en compositie volgens de studio zorgen voor een unieke verzachting en verdieping van de wanden als begrenzing van het interieur.
Geweven kleden als behang
Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang

Het onderwerp van Bobijn zijn handgeweven stoffen die Muurbloem Design Studio op verschillende manieren heeft gecombineerd tot spannende dessins. De handgeweven kleden zijn gemaakt door Tini Peels, de tante van creative director Gonnette Smits. Zij was handweefster en verkocht de werken in haar galerie Bobijn.

 

Het Muurbloem ontwerpteam wilde de ware aard van deze handweefsels te vangen in de behangontwerpen van de nieuwe collectie. Als eerbetoon aan Tini Peels en de familie van Smits zijn alle twintig ontwerpen vernoemd naar haar zussen, neefjes en nichtjes. Een collectie met een heel persoonlijk verhaal dus.Links

www.muurbloem.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, wandbekleding, behang, print, motief, handweven, design, #muurbloem, #bobijn

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden