Geweven kleden als behang

Woensdag 17 februari 2021

Muurbloem design studio lanceert de behangcollectie Bobijn, geÔnspireerd door de ambacht van het handweven. De collectie bestaat uit 20 opvallende ontwerpen die door hun samenspel van kleur, textuur en compositie volgens de studio zorgen voor een unieke verzachting en verdieping van de wanden als begrenzing van het interieur.
Geweven kleden als behang
Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang Geweven kleden als behang

Het onderwerp van Bobijn zijn handgeweven stoffen die Muurbloem Design Studio op verschillende manieren heeft gecombineerd tot spannende dessins. De handgeweven kleden zijn gemaakt door Tini Peels, de tante van creative director Gonnette Smits. Zij was handweefster en verkocht de werken in haar galerie Bobijn.

 

Het Muurbloem ontwerpteam wilde de ware aard van deze handweefsels te vangen in de behangontwerpen van de nieuwe collectie. Als eerbetoon aan Tini Peels en de familie van Smits zijn alle twintig ontwerpen vernoemd naar haar zussen, neefjes en nichtjes. Een collectie met een heel persoonlijk verhaal dus.Links

www.muurbloem.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, wandbekleding, behang, print, motief, handweven, design, #muurbloem, #bobijn

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
Decosit naar oktober 2021
De textielvakbeurs Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden