Klomp mede-eigenaar Your Floor

Dinsdag 16 februari 2021

Sinds 15 februari is Berry Klomp mede-eigenaar van groothandel Your Floor. Formeel vanaf 1 januari, maar nu zijn de officiŽle documenten ook getekend.
Klomp mede-eigenaar Your Floor

Your Floor groothandel heeft sinds 1 januari twee eigenaren: Gerald Zwiers en Berry Klomp. Hiervoor zijn de benodigde documenten ondertekend op 15 februari.

 

Your Floor is een groothandel in verschillende type vloeren en is sinds kort importeur van het merk Berry Alloc. In het assortiment zitten o.a. houten vloeren van Woodlife flooring, Meester vloeren en Parky. Tevens er een collectie laminaat (Berry Alloc, Tajima en Jangal), PVC (Gerflor, Tarkett) en PVC klikvloeren (o.a. ook Berry Alloc).

Ondersteunend hieraan worden er ook olie, lijmen (o.a. Bostik), ondervloeren (o.a. Unifloor) plinten en traprenovatie-oplossingen aangeboden in het assortiment.

 

Berry Klomp, sinds 2018 werkzaam bij Your Floor, heeft veel ervaring in de vloerenbranche en was werkzaam in diverse functies bij o.a. Plinten- en Profielencentrale en Royal Dutch Floor.Links

www.berryalloc.com
www.bostik.nl
www.dessotarkett.nl
www.gerflor.com
www.gerflor.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl
www.royaldutchfloor.nl
www.tajima-europe.com
www.yourfloor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, residentieel, hospitality, Your Floor, debetuwevloeren, betuwe vloeren, oss, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, personalia, #berryalloc, #bostik, #dessotarkett, #gerflor, #plintenenprofielencentrale, #ppc, #royaldutchfloor, #tajima, #tarkett, #yourfloor

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
 
Couture op de vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden