Eigenwijs zitmeubel

Maandag 07 november 2022

Konstantin Grcic werkt inmiddels twee decennia samen met Italiaanse meubelfabrikant Magis. Zij nieuwste ontwerp, Aka, bewijst volgens het bedrijf opnieuw hoe Grcic's aanpak perfect aansluit bij de kernwaarde van het merk, de grenzen van design verleggen.
Eigenwijs zitmeubel
Eigenwijs zitmeubel Eigenwijs zitmeubel

Deels stoel, deels kruk, deels sculptuur, Aka voegt volgens Magis karakter en veelzijdigheid toe aan een diversiteit aan situaties in privé en openbaar. Drie stukken beuken multiplex combineren een rigoureuze geometrie met elegante rondingen. Het centrale deel ontwikkelt zich naar boven op dezelfde manier als een rugleuning, maar kan ook een handvat zijn, of een element om op te leunen.

 

Trouw aan de liberale ontwerpbenadering van Konstantin Grcic, is Aka een kruk die dynamische en onconventionele manieren van zitten aanmoedigt, voor mensen die buiten de gebaande paden denken en openstaan ​​voor het maken van een statement.

 

Aka is verkrijgbaar in drie afwerkingen: naturel beuken multiplex, zwart gebeitst of gebeitst petrolblauw. De twee buitenste delen passen op een strakke manier in de inkepingen van het centrale element.Links

www.magisdesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #magis, #konstantingrcic, #aka

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden