Eigenwijs zitmeubel

Maandag 07 november 2022

Konstantin Grcic werkt inmiddels twee decennia samen met Italiaanse meubelfabrikant Magis. Zij nieuwste ontwerp, Aka, bewijst volgens het bedrijf opnieuw hoe Grcic's aanpak perfect aansluit bij de kernwaarde van het merk, de grenzen van design verleggen.
Eigenwijs zitmeubel
Eigenwijs zitmeubel Eigenwijs zitmeubel

Deels stoel, deels kruk, deels sculptuur, Aka voegt volgens Magis karakter en veelzijdigheid toe aan een diversiteit aan situaties in privé en openbaar. Drie stukken beuken multiplex combineren een rigoureuze geometrie met elegante rondingen. Het centrale deel ontwikkelt zich naar boven op dezelfde manier als een rugleuning, maar kan ook een handvat zijn, of een element om op te leunen.

 

Trouw aan de liberale ontwerpbenadering van Konstantin Grcic, is Aka een kruk die dynamische en onconventionele manieren van zitten aanmoedigt, voor mensen die buiten de gebaande paden denken en openstaan ​​voor het maken van een statement.

 

Aka is verkrijgbaar in drie afwerkingen: naturel beuken multiplex, zwart gebeitst of gebeitst petrolblauw. De twee buitenste delen passen op een strakke manier in de inkepingen van het centrale element.Links

www.magisdesign.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #magis, #konstantingrcic, #aka

Gerelateerd nieuws
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Nieuws van Johanson Design
De Zweedse meubelfabrikant Johanson Design introduceert dit jaar opnieuw een scala aan nieuwe producten. Interieurjournaal deelt een greep uit de noviteiten.
lees verder
 
Kiss Lounge Chair door Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden