Decosit vervroegd

Woensdag 24 februari 2021

De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
Decosit vervroegd

Na de uiteindelijke afgelasting van Decosit in 2020, zou de komende editie van de vakbeurs voor meubel- en decoratiestoffen plaatsvinden in september. Maar nu is de beurs weer verplaatst en vervroegd gepland op 15-16 juni 2021.

De reden? Veel beurzen, oorspronkelijk gepland in het voorjaar, zijn uitgesteld tot september of later. Dit zorgt voor een overschot aan beurzen in de tweede helft van het jaar. Om dit probleem het hoofd te bieden heeft  organisator Fedustria Decosit dus drie maanden eerder gepland.

Decosit biedt exposanten een betaalbaar alles-in-één standconcept in paleis 10 in Brussels Expo. Bij annulering van de beurs worden geen kosten in rekening gebracht.Links

www.decosit.brussels
www.fedustria.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, mood, textielbeurs, brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, brussels expo, moodbrussels, fedustria, decosit, #fedustria, #decosit

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden