De slaapwereld op IMM 2020

Maandag 25 november 2019

We slapen ongeveer een derde van ons leven. Dit betekent dat we meer tijd in de slaapkamer doorbrengen dan in elke andere kamer in huis. Daarom wijdt vakbeurs IMM Cologne een heel themagebied aan het onderwerp slaap in Hallen 5.2 en 9: Home Sleep.
De slaapwereld op IMM 2020

Slaapkamerinrichting is te vinden in zowel de Pure als Home interieurwerelden van IMM. Van kasten tot ladekasten, nachtkastjes en opbergsystemen tot verlichting, maar natuurlijk ook bedden in alle soorten en maten. Naast de bedden zelf, is het thema Home Sleep in hal 5.2 en 9 gewijd aan matrassen, slaapsystemen, lattenbodems, kussens, dekbedden en andere accessoires.

 

Een lezingen programma werpt volgens organisator Koelnmesse een licht op elk denkbaar aspect van slaap. Tijdens het dagelijkse Pillow Talk-evenement draaien discussies om gezonde slaap. Waarom we slapen, hoe we worden beïnvloed door slaapstoornissen en wat we van andere dieren kunnen leren, zijn een paar van de onderwerpen die hier aan bod komen. In de activiteitenruimten van de Sleep Lounge kunnen bezoekers meer te weten komen over slaapgedrag in het dierenrijk of een selfie maken met een astronaut onder een sterrenhemel. Er komt ook een soort 'slaapwiki', met de mogelijkheid om alles over slaap te ontdekken.

 

Op dinsdag 14 januari 2020, om 17:00 uur, reikt de Duitse slaapvereniging, Deutsche Stiftung Schlaf in de Sleep Lounge een nieuwe prijs uit. Deze is bedoeld voor actievoerders voor een gezonde slaap en een betere slaapgezondheid, en voor wetenschappelijke bevindingen en/of technologische innovaties die slaap bevorderen.

 

Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.schlafstiftung.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, K÷ln, K÷lnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #dashaus, #homesleep, #sleeplounge

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden