De slaapwereld op IMM 2020

Maandag 25 november 2019

We slapen ongeveer een derde van ons leven. Dit betekent dat we meer tijd in de slaapkamer doorbrengen dan in elke andere kamer in huis. Daarom wijdt vakbeurs IMM Cologne een heel themagebied aan het onderwerp slaap in Hallen 5.2 en 9: Home Sleep.
De slaapwereld op IMM 2020

Slaapkamerinrichting is te vinden in zowel de Pure als Home interieurwerelden van IMM. Van kasten tot ladekasten, nachtkastjes en opbergsystemen tot verlichting, maar natuurlijk ook bedden in alle soorten en maten. Naast de bedden zelf, is het thema Home Sleep in hal 5.2 en 9 gewijd aan matrassen, slaapsystemen, lattenbodems, kussens, dekbedden en andere accessoires.

 

Een lezingen programma werpt volgens organisator Koelnmesse een licht op elk denkbaar aspect van slaap. Tijdens het dagelijkse Pillow Talk-evenement draaien discussies om gezonde slaap. Waarom we slapen, hoe we worden beïnvloed door slaapstoornissen en wat we van andere dieren kunnen leren, zijn een paar van de onderwerpen die hier aan bod komen. In de activiteitenruimten van de Sleep Lounge kunnen bezoekers meer te weten komen over slaapgedrag in het dierenrijk of een selfie maken met een astronaut onder een sterrenhemel. Er komt ook een soort 'slaapwiki', met de mogelijkheid om alles over slaap te ontdekken.

 

Op dinsdag 14 januari 2020, om 17:00 uur, reikt de Duitse slaapvereniging, Deutsche Stiftung Schlaf in de Sleep Lounge een nieuwe prijs uit. Deze is bedoeld voor actievoerders voor een gezonde slaap en een betere slaapgezondheid, en voor wetenschappelijke bevindingen en/of technologische innovaties die slaap bevorderen.

 

Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.schlafstiftung.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, K÷ln, K÷lnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #dashaus, #homesleep, #sleeplounge

Gerelateerd nieuws
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden