Data Lichtwoche 2024 bekend

Maandag 19 juni 2023

De data voor 2024 staan vast en de nieuwe vertegenwoordigers zijn gekozen. De volgende editie van de Lichtwoche Sauerland komt eraan. Tussen 25 februari en 1 maart 2024 is het motto opnieuw ‘Welkom in de LichtRegio’.
Data Lichtwoche 2024 bekend

Frederic Hoffmann (Neuhaus Lighting Group) en Philipp Müller (Trio Lighting Group) werden uit de exposanten gekozen als 'woordvoerders'. In deze functie zijn zij nu verantwoordelijk voor het beschermheerschap van de Lichtwoche Sauerland. Samen met de deelnemers van de werkgroepen worden nu de strategische richtlijnen voorbereid voor een succesvol evenement volgend jaar.

 

Lichtwoche Sauerland, dit jaar gehouden van 5-10 maart, is volgens organisator Lichtforum NRW niet alleen populair onder de gevestigde exposanten, maar ook over het aantal nieuwkomers groeit gestaag. Begin juni hadden al 30 bedrijven zich ingeschreven voor de editie van 2024. Het evenement voor verlichtingsbedrijven in de regio vindt over plaats vlak vóór Light + Building 2024 in Frankfurt.Links

www.lichtwoche-sauerland.de
www.lichtforum-nrw.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, verlichtingsbeurs, beurs, show, event, vakbeurs, evenement, #lichtwoche, #lichtwochesauerland, #lichtforum, #LWS2024

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden