Cursus akoestiek

Maandag 08 november 2021

Een goede akoestiek wordt steeds belangrijker gevonden. Er is volgens kennisplatform Office Academy tegelijkertijd is er nog veel onzekerheid. Aan welke eisen moet een goede akoestische (werk)omgeving voldoen? En welke regels zijn er voor de verschillende materialen?
Cursus akoestiek

Op bovengenoemde - en nog veel meer – vragen wordt antwoord gegeven tijdens een cursus akoestiek op vrijdag 12 november aanstaande. In één dag brengt Office Academy deelnemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In een kleine groep en een Coronaproof ruimte. De cursus/workshop is voor iedereen die vanuit een facilitaire dienst of vanuit de kantoor- en projectinrichting betrokken is bij de huisvesting of inrichting van kantoren of kantoorhoudende organisaties. De cursus/workshop Akoestiek bestaat uit een theoretisch gedeelte en het ervaren van akoestiek in verschillende ruimtes. Diverse praktijkcases worden behandeld. Deelnemers ontvangen een hand-out van de presentaties.

 

De cursus/workshop vindt plaats in Houten, op 12 november. Van 9.30 tot 16.30 uur. Het lesgeld bedraagt € 425 exclusief 21% btw. Inclusief lesmateriaal, lunch en consumpties tijdens de cursusdag (in combinatie met deelname aan de Basiscursus Inrichtingskunde geldt een gereduceerd tarief).Links

www.officeacademy.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, kantoor, kantoorinrichting, werkplek, inrichtingskunde, kantoorconcept, kantoorwerkplek, werkruimte, projectinrichting, cursus, opleiding, training, akoestiek, #officeacademy

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden