Carpet Design Award

Dinsdag 25 mei 2021

Tijdens een virtueel evenement werd door Domotex de winnaars van de Carpet Design Award 2021 bekend gemaakt, een internationale wedstrijd voor innovatieve en design van karpetten.
Carpet Design Award
Carpet Design Award

Tijdens het virtuele evenement, georganiseerd door de vloerbedekkingsbeurs Domotex van de Deutsche Messe, op 20 mei 2021 werden in totaal negen ontwerpers en tapijtondernemers bekroond met de prestigieuze brancheprijs Carpet Design Awards. De Carpet Design Awards werden voor de zestiende keer uitgereikt aan een groot digitaal publiek. De winnaars waren eerder geselecteerd door een jury van experts uit de design- en tapijtindustrie. De prijswinnaars worden beschouwd als uitzonderlijke voorbeelden in de branche die design, kwaliteit en vakmanschap in bijzondere mate combineren.

 

De Belgische winnaar van deze wedstrijd is Ashtari Carpets uit Antwerpen. Dit bedrijf wint de internationale Carpet Design Award 2021 in de categorie 'Best Modern Design Deluxe' met het vloerkleed 'Carpet Blue / Green' ontworpen door Muller van Severen x Ashtari Carpets (foto 2).

 

De felbegeerde prijzen, uitgereikt in samenwerking met de tijdschriften Cover en Hali, vieren al meer dan vijftien jaar het beste in hedendaags tapijtdesign en weerspiegelen de innovatie en trends van de branche. Selectiecriteria waren onder meer ontwerp en ontwerpconcept, materiaal, uitvoering, structuur en kwaliteit, maar ook duurzaamheid en branding.

 

De Carpet Design Awards 2022 zullen wederom uitgereikt worden tijdens de Domotex in Hannover van 13-16 januari 2022.

 Links

www.ashtaricarpets.com
www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, award, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, corona, covid19, #domotex, #domotex2021, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe, #Ashatari, #Carpetdesign, #cover, #hali, #MullervanServeren

Gerelateerd nieuws
 
Couture op de vloer
lees verder
 
Vloeibare vormen
lees verder
Cover New Ground thema Domotex
Cover New Ground is het hoofdthema van Domotex 2022 , dat van 13 tot 16 januari weer zijn deuren opent in Hannover.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden